GORAN BOGDAN I JOVANA STOJILJKOVIĆ NISU ZAJEDNO PROŠETALI CRVENIM TEPIHOM: Došli odvojeno na FEST iako su U VEZI, a OVO je razlog
Foto: ATA images

NE VOLE DA SE EKSPONIRAJU

GORAN BOGDAN I JOVANA STOJILJKOVIĆ NISU ZAJEDNO PROŠETALI CRVENIM TEPIHOM: Došli odvojeno na FEST iako su U VEZI, a OVO je razlog

Kultura -

Miljenik žena, 42-godišnji Goran Bogdan, u vezi je s 11 godina mlađom koleginicom Jovanom Stojiljković, ali retko imamo priliku da ih vidimo zajedno u javnosti.

Sada su ih, nakon dugo vremena, fotografi uhvatili zajedno na svečanom otvaranju 51. FEST-a u Beogradu. Iako su sedeli jedno do drugog, crvenim tepihom se ipak nisu zajedno prošetali, s obzirom na to da je glumica članica žirija ovogodišnjeg FEST-a, te je glumac na događaj došao sa svojim prijateljima.

Jovana Stojiljković, Goran Bogdan
foto: Damir Dervišagić

Iako ne vole da se eksponiraju, ovaj put se nisu obazirali na znatiželjne poglede, a sudeći po njihovim osmesima, čini se da su se odlično proveli u izlasku.

Par je krajem 2021. godine odlučio da svojoj ljubavi pruži drugu šansu, a ponovo su se zbližili na snimanju serije u Hrvatskoj, samo nekoliko meseci nakon što su raskinuli.

Goran Bogdan
foto: Nemanja Nikolić

Još ranije je otkriveno kako su njihovoj vezi prvi put presudile poslovne obaveze, zbog kojih nisu mogli često da se viđaju, pa su raskinuli zbog razdvojenosti, ali čini se da je sudbina ipak imala drugačije planove.

Podsetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu romansu se saznalo kada je hrvatski glumac svoju koleginicu iznenadio velikim buketom cveća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako retko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:20

Otvaranje fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track