STARLETA ZGROZILA ABNORMALNO VELIKIM SILIKONIMA: Otišla na 16. plastičnu operaciju, pa prošetala NOVE GRUDI i svi su U ŠOKU (FOTO)
Foto: Profimedia

NAVUČENA NA PLASTIKU

STARLETA ZGROZILA ABNORMALNO VELIKIM SILIKONIMA: Otišla na 16. plastičnu operaciju, pa prošetala NOVE GRUDI i svi su U ŠOKU (FOTO)

Pop kultura -

Britanska starleta Kejti Prajs zgrozila je mnoge pokazavši svoje najveće grudi do sada tokom odmora na Tajlandu.

Bivša manekenka, 44-godišnja Kejti, nedavno se podvrgnula 16. operaciji kako bi imala najveće grudi u Britaniji, a rezultate je pokazala odenuvši oskudni bikini sa animal printom.

"Bila je tako lepa pre", "Molim te, potraži pomoć, ovo je previše", "Muškarci misle da je ovo privlačno?", nizale su se kritike po društvenim mrežama.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Trenutno je na odmoru sa svojim verenikom Karlom Vudsom i svojom decom, Banijem (8) i Džetom (9), koje ima s bivšim suprugom Kieranom Hejlerom.

Navodno je potrošila 12 hiljada funti na avionski let kako bi otišla na porodični odmor povodom verenikovog rođendana. A samo nedelju dana pre, po četvrti put je izbegla sudsku raspravu zbog otplate duga od 3,2 miliona funti. Trebalo je da se pojavi na sudu 9. februara kako bi odgovorila na pitanja o svom bankrotu, ali termin zasad nije zakazan.

Kejti, koja je bankrotirala 2019, dogovorila je plan plaćanja sa zajmodavcima. Tokom cele prošle godine otišla je na 14 luksuznih odmora, iako je obećala da će vraćati 12 hiljada funti mesečno zajmodavcima kroz pojedinačni dobrovoljni aranžman.

Dok kruže glasine o pomirenju para, Kejti i Karla, starleta je nedavno demantovala da su ponovo zajedno, nakon što su se razišli u novembru zbog njene navodne prevare.

Takođe, svojim pratiocima je dala do znanja da je slobodna putem jedne objave na društvenim mrežama.

- Polaskana sam količinom poruka koje sam dobila od muškaraca koji žele da me izvedu sada kada sam slobodna. Ne odgovaram, niti ulazim u bilo kakve razgovore jer želim da se fokusiram na svoj posao, decu, porodicu i sebe. Iscrpljena sam vezama do te mere da mi ne treba muškarac - zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track