ODREKLA SE OCA I NJEGOVOG PREZIMENA: Ovako izgleda ĆERKA slavnog glumca, koja JEDNU STVAR NIKAD nije mogla da mu OPROSTI (FOTO)
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

DISTANCIRALA SE

ODREKLA SE OCA I NJEGOVOG PREZIMENA: Ovako izgleda ĆERKA slavnog glumca, koja JEDNU STVAR NIKAD nije mogla da mu OPROSTI (FOTO)

Pop kultura -

Lili Sestri je ćerka glumca Rouana Atkinsona, najpoznatijeg po ulozi Mister Bina, i njegove supruge Sunetre Sestri.

Baš poput svog slavnog oca, i Lili je po zanimanju glumica. U svet glume zakoračila je kao dečja umetnica, a prvi put smo je videli na velikom platnu u dečjem filmu "Zubić" 2004. godine.

Lili je također radila sa svojim tatom Rouanom. Glumila je u "Mr. Bean’s Holiday" i "Jonny English Reborn" zajedno sa svojim ocem. Ubrzo nakon toga se odlučila za promenu i počela da uči kabare.

Prema izveštajima Famous People, Lili je počela da izvodi svoju samostalnu predstavu na nekoliko različitih mesta i s vremenom je postala poznata. Nakon što je stekla ime i slavu, ponuđena joj je emisija na West Endu pod nazivom "Lily" na dve večeri, koja je na kraju postala veliki hit.

Lilina mama Sunetra i njen tata Rouan upoznali su se kasnih 80-ih, kada je ona radila za BBC. U to vreme bila je šminkerka. Venčali su se davne 1990. godine.

Sunetra i Rouan imaju dvoje dece, Lili Sestri i Bendžamina Atkinsona. Kao i svaki drugi brak, i njihov je prošao kroz nekoliko uspona i padova. Odlučili su da se razvode 2014. godine, kada se saznalo za glumčevu aferu s komičarkom Luis Ford, a razvod je okončan 2015. godine.

Rouan Atkinson, Sanetri Sastri
foto: Profimedia

Ceo svet je svojevremeno bio šokiran kada se saznalo da ne samo da vara suprugu, već je njegova ljubavnica bila godina njegove ćerke.

Od vremena kada su se Lilini roditelji razdvojili, ona je uzela majčino prezime. Nagađa se da je to zbog toga što mu nikada nije oprostila što je prevario njenu majku.

Trenutno je Rouan u vezi s komičarkom, a par je dobio svoje prvo zajedničko dete 2017.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track