POČINJE SNIMANJE FILMA ALEKSE BALAŠEVIĆA: Pojačanje Megdana legenda srpskog GLUMIŠTA, a stiže i zvezda JUŽNOG VETRA (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

konačno

POČINJE SNIMANJE FILMA ALEKSE BALAŠEVIĆA: Pojačanje Megdana legenda srpskog GLUMIŠTA, a stiže i zvezda JUŽNOG VETRA (FOTO)

Kultura -

Za nekoliko dana počne snimanje novog filma "Megdan" producenta Alekse Balaševića, a za njegovu režiju biće zadužen Todor Čapkanov, koji je radio sa svetskim zvezdama od Megan Foks do Džeralda Batlera.

Najmlađi član umetničke porodice Balašević trenutno se sa ekipom u Čurugu i Beogradu priprema za prvu klapu, a led će probiti glavni glumac Viktor Savić. Deo projekta je i legendarni Petar Božović, kao i glumci Aleksandar Gavranić (velika zvezda u Crnoj Gori, a znamo ga iz "Južnog vetra") i Miljan Davidović ("Prvi servis" i "Igra sudbine").

Glumci su podeli na društvenim mrežama fotografiju u njegovom društvu kako se spremaju za probu. Radnja filma će pratiti nekoliko ljudi, dok će glavna uloga govoriti o momku koji radi na vratima i koji s vrata ugostiteljskog objekta u maloj Srbiji želi da ode pred velika svetla Las Vegasa.

- Velika mi je čast što će igrani film "Megdan" stvarati legendarni režiser Todor Čapkanov. Todor nikada nije radio na našim prostorima, ali je rekao da je srećan što prvi put radi u bratskoj Srbiji i što će od "Megdana" napraviti film za ceo svet. Pored svih holivudskih filmova, najviše je prepoznatljiv po borilačkoj bibliji "Bojka" sa Skotom Adkinsom. Najviše me raduje što će neko ko je radio u Njujorku i Londonu, sa imenima kao što su Morgan Friman, Džerald Batler, Samjuel L. Džekson, Rajan Rejnolds, Salma Hajek, sarađivati s našim najpoznatijim glumcima i srpskom ekipom - ovako je za Kurir ranije govorio Balašević.

On nam je tada otkrio i deo kastinga za svoju filmsku priču:

- Neko ko je režirao "Bojku", film zbog kog je svaki drugi čovek počeo da trenira neki borilački sport, sada pravi prvi film "Megdan" sa našim borcima i regionalnim herojima mladih, kao što su Vaso Bakočević, Čedo Pantić, Drobnjak, Milanov.....

Film "Megdan", kao što smo već ranije pisali, dobio je podršku već tri strane vlade, dve evropske i jedne afričke. Snimanje će početi ove godine, a Novi Sad neće biti jedina lokacija. U filmu će biti i ženskih uloga, koje su poverene Nini Seničar i Jovani Balašević. Deo atmosfere otkrio je na svom Instagramu i Enis Bešlagić.

- Neka nam ovako sa osmehom, pozitivnom energijom i iskrenim prijateljima prođe celo snimanje filma "Megdan". Radujemo se uskoro još jače i glasnije - napisao je Bešlagić na svom Instagramu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:16

Aleksa Balašević u Moldaviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track