PIJANISTA STEFAN ĐOKOVIĆ SVIRAO NA NAJSTARIJEM KLAVIRU: Održao humanitarni koncert, a sav novac biće uplaćen talentovanoj deci
Foto: Marko Daniel

lep gest

PIJANISTA STEFAN ĐOKOVIĆ SVIRAO NA NAJSTARIJEM KLAVIRU: Održao humanitarni koncert, a sav novac biće uplaćen talentovanoj deci

Kultura -

Humanitarni koncert pijaniste Stefana Đokovića, pod pokroviteljstvom Fondacije za obrazovanje prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, održan je u utorak na Belom dvoru u Beogradu.

Njihova kraljevska visočanstva i osamdesetak zvanica uživali su u izvođenju našeg čuvenog pijaniste na koncertnom klaviru "stajnvej" iz 1875. godine, koji je najstariji u Srbiji.

Stefan Đoković
foto: Miloš Miletić

Na ovom događaju, koji je organizovao Rotari klub Beograd internešenel, prikupljena su novčana sredstva, koja će biti uplaćena Školi za muzičke talente u Ćupriji.

Ova obrazovna ustanova sledeće godine će proslaviti 80 godina postojanja, a poseduje status ustanove od posebnog nacionalnog značaja za našu zemlju.

Podsećamo, mladi pijanista Stefan Đoković nastupiće tokom ove godine u 12 gradova širom naše zemlje u okviru turneje "Na krilima muzike".

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:21

VIDEO PORUKA MLADOG NIŠKOG PIJANISTE: Ovim rečima se obratio predsedniku Srbije za pomoć (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track