VRIŠTALA SAM I ZVALA UPOMOĆ, ALI ZNALA SAM DA JE GOTOVO: Đošu je ćerka pronašla mrtvog, a preminuo je pre 6 godina!
Foto: Dragan Kadić

PRERANO NAS JE NAPUSTIO

VRIŠTALA SAM I ZVALA UPOMOĆ, ALI ZNALA SAM DA JE GOTOVO: Đošu je ćerka pronašla mrtvog, a preminuo je pre 6 godina!

Kultura -

Čuveni glumac i šoumen Bogoljub Mitić Đoša, preminuo je iznenada u 50. godini 22. juna 2017. od posledica srčanog udara.

Bogoljub Mitić Đoša
foto: Damir Dervišagić

Đošu je pronašla ćerka Natalija u krevetu.

- Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram. Vrištala sam, komšije su me čule i došle u pomoć. Ipak, čim je došla hitna, mogli su da konstatuju smrt - ispričala je ona nakon gubitka oca za medije.

Porodično Blago
foto: Printskrin

Podsetimo, Bogoljub nikad nije završio glumu, zbog čega se vodio kao glumac amater. Najveću slavu donela mu je prva uloga, lik Bata Đoše u seriji "Porodično blago", gde je igrao priprostog čoveka iz sela Stajkovce.

Kasnije je nizao uspehe u serijama "Seljaci", "Agencija za SIS", "Tajna porodičnog blaga" i druge. Iza sebe je ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

On je sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje. Ali jedno je sigurno - svi su ga obožavali.

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track