U TOKU SNIMANJA MORALI DA PREKIDAMO DUBLOVE: Objavljen prvi trejler nastavka hit filma SLUGA, Biković OTKRIO DETALJE SA SETA
Foto: Zoran Jevtić

ne propustite

U TOKU SNIMANJA MORALI DA PREKIDAMO DUBLOVE: Objavljen prvi trejler nastavka hit filma SLUGA, Biković OTKRIO DETALJE SA SETA

Kultura -

Drugi deo najgledanijeg ruskog filma svih vremena "Sluga" Klima Šipenka, s Milošem Bikovićem u naslovnoj ulozi, premijerno će biti prikazan 1. januara u Rusiji, nakon čega se očekuje i bioskopska distribucija u Srbiji.

- I vratili smo se. Nova priča, stari likovi - i stari likovi u novim ulogama. Scenaristi su bili toliko duhoviti u drugom delu da smo u toku snimanja morali da prekidamo dublove smehom - napisao je Biković na svom profilu.

U nastavku Griša, koji je u prvom delu bio primoran da otputuje u prošlost i bude kmet kako bi postao čovek, osetljiv je na svaku nepravdu. Ovoga puta odlučio je da drskoj i razmaženoj Katji pokaže šta život može da joj pripremi i zbog čega je važno da se promeni.

Prvi deo "Sluge" objavljen je 2019. godine i na blagajnama je ostvario neverovatan prihod od preko 3,18 milijardi rubalja u Rusiji, što je skoro 42 miliona dolara, dok je u drugim zemljama sveta zaradio blizu dva miliona, čime je obezbedio status najgledanijeg filma u istoriji njihove kinematografije.

Ovo je treći put da Klim Šipenko i Miloš Biković sarađuju - u aprilu je bioskopsku premijeru imao film "Izazov", prvo ostvarenje snimano u svemiru, čime su se još jednom upisali u istoriju.

Miloš Biković
foto: Zoran Jevtić

- Klim i ja imamo tu sreću da, kad god radimo nešto zajedno, to uđe u istoriju. Prvi film "Sluga" bio je najgledaniji u Srbiji 2020, ali i u istoriji ruske kinematografije. "Izazov" je prvi film sniman u kosmosu. Nadam se da ćemo nastaviti tim putem, pripremamo još jedan projekat - istakao je Biković na premijeri filma "Izazov" u Beogradu.

(Kurir.rs/TV Ekran)

Bonus video:

00:15

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track