GORDANA KIČIĆA SVI ZNATE, EVO KO MU JE OTAC: I on je poznat i uveo ga je u svet glume, a ovako su ga SMIRIVALI KAD JE BIO MALI
Foto: Ana Paunković

ko bi rekao

GORDANA KIČIĆA SVI ZNATE, EVO KO MU JE OTAC: I on je poznat i uveo ga je u svet glume, a ovako su ga SMIRIVALI KAD JE BIO MALI

Kultura -

Glumac Gordan Kičić napunio je 46 godina i za sebe može da kaže da je uspešan čovek, kako privatno tako i poslovno. U braku je već dugi niz godina, ima prelepe ćerke, ali i karijeru na kojoj mu mogu mnogi pozavideti.

Kako je jednom prilikom otkrio, od malena je znao da će biti glumac, a ljubav prema filmu preneo mu je otac Branislav Kičić, koji je po zanimanju reditelj, poznat po naslovima kao što su "Na Drini ćuprija", "To sam ja" i Magnet".

Gordan Kičić
foto: Boško Đorđević

- Kao dete sam bio nemiran, pun energije i jedini trenuci kad sam bio miran bili su kada bi mi roditelji pustili neki film da gledam. Otac je imao veliku kolekciju VHS kaseta i pravio je neku vrstu svoje kolekcije filmova. Imao je veliku količinu filmskih klasika i pasionirano je gledao filmove što radi i danas, tako da sam ih i ja još kao mali gledao. U našoj kućnoj filmoteci imali smo dela Kloda Šabrola, ceo Karpenterov opus, Stenlija Kjubrika, Felinija, Melvila. Bio je to sastavni deo mog odrastanja - rekao je glumac svojevremeno za domaće medije.

Kičić je ispričao jednom prilikom i da mu je otac bio velika podrška u teškim životnim trenucima.

- Kako da ne. Meni je on vrlo dragocen saradnik i podrška sa kojim uvek proverim sve i kome dam svaki komad i scenario da pročita. Sa mnom je učestvovao u čitanju stotina scenarija za ‘Realnu priču’ i sve vreme je bio na snimanju. Drago mi je jer vreme i život prolaze i ti neki trenuci koje imate sa ocem koji je pored vas u najvažnijoj stvari koju radite je stvarno fenomenalna - istakao je svojevremeno Gordan Kičić, koji je jednom prilikom čestitao ocu rođendan zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:30

KADA SVIRKU ZAMENI TUGA! GORDAN KIČIĆ oprostio se od MIRE FURLAN emotivnom porukom! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track