NISAM SE VIDELA U TOME, NEŠTO TADA U MENI NIJE PRORADILO! Glumica o ulozi u "Boljem životu" koju je odbila, a evo ko ju je ZAMENIO
Foto: Igor Mandić

MOŽDA NISTE ZNALI

NISAM SE VIDELA U TOME, NEŠTO TADA U MENI NIJE PRORADILO! Glumica o ulozi u "Boljem životu" koju je odbila, a evo ko ju je ZAMENIO

Kultura -

Iako je pauza u pozorišnoj sezoni, a ni na televiziji trenutno nema premijera, glumica Dara Džokić svakodnevno je prisutna na malim ekranima. Naime, na RTS se reprizira komedija "Radio Mileva" u kojoj je uživela lik Cvete, najbolje prijateljice i komšinice glavne junakinje koju tumači Olga Odanović.

Dara Džokić
foto: Promoc

Od jeseni bi trebalo da je gledamo i u nastavku serije "Tajne vinove loze" gde igra takođe jednu od važnih uloga. Dara je rano počela da snima i na televiziji gde pamti kako su se snimale one serije koje danas mnogima bude nostalgiju. Naime, prvu ulogu je imala u "Povratku otpisanih" kada je bila na četvrtoj godini akademije.

Dara Džokić
foto: Petar Đorđević

- Ostala mi je u lepom sećanju kao moja prva serijska uloga. I svi su upamtili tu epizodu "Vili", odnos Irfana Mnesura kao nemačkog vojnika i mene, kao i tu njihovu ljubav kad na kraju strašno stradaju oboje - ispričala je Dara u intervjuu za TV Ekran.

Karijeru je gradil ne samo na ulogama koje je ogigrala već i na onima koje je odbijala. Među njima je i rola u čuvenoj seriji "Bolji život".

Ljiljana Blagojević
foto: Kurir televizija

- Ponuđena mi je bila uloga koju je potom odigrala Ljiljana Blagojević. Jednostavno, tada se nisam videla u tome i nikad se nisam pokajala. Nešto tada u meni nije proradilo. To je sve normalno u glumi - priznala je Dara.

(Kurir.rs / TV Ekran)

Bonus video:

00:49

Hit serija Prsten sudbine na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track