CELU PLANETU SU JUČE OBIŠLE VESTI O NJENOJ SMRTI, A DANAS SE JAVILA DA JE ŽIVA I ZDRAVA: Život reperke (14) pun BIZARNIH događaja
Foto: Printscreen Instagram

varka za popularnost?

CELU PLANETU SU JUČE OBIŠLE VESTI O NJENOJ SMRTI, A DANAS SE JAVILA DA JE ŽIVA I ZDRAVA: Život reperke (14) pun BIZARNIH događaja

Pop kultura -

Svetski poznata 14-godišnja influenserka i reperka Lil Tej obavestila je javnost da je živa ubrzo nakon što je na njenom zvaničnom i verifikovanom Instagram nalogu objavljeno da su i ona i njen brat Džejson Tian "neočekivano umrli". Lil Tej je odbacila ove morbidne navode o smrti, tvrdeći da je njen Instagram nalog "hakovan".

"Želim da jasno stavim svima do znanja da smo moj brat i ja i živi i bezbedni, ali mi je srce slomljeno i teško mi je pronađem prave reči koje treba da kažem", rekla je ona danas za TMZ, više od 24 sata nakon što se pojavila vest o njenoj navodnoj smrti.

"Bila su ovo veoma traumatična 24 sata. Juče sam ceo dan bila bombardovana beskrajnim srceparajućim i uplakanim telefinskim pozivima voljenih osoba, dok sam pokušavala da sredim ovaj haos", dodala je.

Lil Tej nije objasnila zašto joj je trebalo više od 24 sata da demantuje monstruozne laži o svojoj smrti. Ona je insistirala da je njen nalog "ugrozila treća strana" u svrhu "širenja užasnih dezinformacija i glasina o njoj". Mlada zvezda je potvrdila i da sada ponovo ima pristup svom nalogu.

Influenserka je u današnjem obraćanju istakla i da je promenila ime koje je dobila na rođenju - Kler Houp, što je bilo i ime koje se koristilo u sada izbrisanoj, lažnoj objavi o smrti, te da je sada njeno zvanično ime Tej Tian. Ona je odbacila očevo, a uzela je majčino prezime.

Ova tinejdžerka proslavila se sa svega 9 godina i to zahvaljujući seriji vulgarnih spotova u rep stilu. Ona je, takođe, dospela na naslovne strane još 2018. usled tvrdnji da ju je njen otac Kristofer Houp zlostavljao, te da ju je njen brat iskorišćavao.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:13

ZDRAV ROLAT BEZ BRAŠNA! Influenserka Rosićka podelila recept u najgledanijem kulinarskom TV šou programu Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja