SEĆATE LI SE MALOG SA DROMBULJAMA IZ "KO TO TAMO PEVA"? Rečenica "VOZI MIŠKO" mu je obeležila život, a evo gde su ga snimili danas
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/TikTok

VIDEO

SEĆATE LI SE MALOG SA DROMBULJAMA IZ "KO TO TAMO PEVA"? Rečenica "VOZI MIŠKO" mu je obeležila život, a evo gde su ga snimili danas

Kultura -

Film "Ko to tamo peva" jedan je od najboljih filmova jugoslovenske kinematografije, a fraze iz ovog umetnoičkog dela i danas se citiraju. I iako je prošlo 43 godine, ovaj film se i danas redovno gleda, a generacije i generacije ga obožavaju.

Scena sa početka filma gde mali sa drombuljama svira je svakako jedna od scena koje se najviše pamte, a mnogi se pitaju gde je taj mali danas. Nenad Kostić sada je odrastao, a film mu je na neobičan način obeležila život.

@unatelevizija

Znate ga iz filma "Ko to tamo peva?", a danas je vozač gradskog autobusa u Beogradu. Zanimljivu priču o ovom epizodnom glumcu donosi vam naša emisija GRADSKE PRIČE.

♬ original sound - UNA TELEVIZIJA

Rečenica "Vozi Miško" zaista je postala njegova svakodnevnica. Ekipa televizije "Una" snimila ga je dok je obavljao svoj posao. On je danas vozač autobusa i svakog dana prevozi putnike od Konjarnika do Zemuna.

- Evo kako to život namesti. Ni glumac, niti muzikant - rekao je Nenad, koji je pre skoro pola veka odglumio malog kovrdžavog putnika autobusa firme Krstić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:32

BALET KO TO TAMO PEVA U ZAGREBU Cela sala peva uz hit Za Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track