NOVI KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA: Desetoro muzičara će deliti scenu u Botaničkoj bašti u Beogradu
Foto: Vladimir Šporčić

Lepo

NOVI KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA: Desetoro muzičara će deliti scenu u Botaničkoj bašti u Beogradu

Kultura -

Grupa (Ne)normalni održaće 6. septembra koncert u čast Vladi Divljanu u Botaničkoj bašti, a kao gost će učestvovati njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Zdenko Kolar. Julski nastup u čast Divljana, održan u na istom mestu, bio je rasprodat unapred, pa su (Ne)normalni i Kolar zakazali novi susret sa obožavaocima autorskog rada osnivača grupe Idoli.

Vlada Divljan
foto: Youtube screenshot

- Botanička bašta, koja se nalazi u nekadašnjem Divljanovom komšiluku, savršen je ambijent za posvetu tom velikom umetniku, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju, i nedovoljno prostran da primi sve one koji žele da čuju njegove pesme u specifičnim aranžmanina koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima - navodi se u saopštenju.

Zdenko Kolar
foto: Promo

Desetoro muzičara će deliti scenu ovog puta, i to: Zdenko Kolar (bas gitara), Anja Aleksić (violina), Sara Vučenović (violončelo), Dušan Murišić (truba), Dušan Mamula (saksofon), Igor Martinko (gitara, harmonika), Nenad Jelenković (vokal i gitara), Miloš Jovanović (klavir), Branislav Pavlović (bas gitara) i Milan Jejina (bubnjevi).

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

RED ĆEVAPA, RED PLJESKAVICA I - BAJAGA! Nikad nisam bio na Roštiljijadi, vraćam se u Leskovac posle 10 godina: OVO ĆE BITI POSEBNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track