PRVO POJAVLJIVANJE PETRA STRUGARA NAKON HITNE OPERACIJE: Glumac slavio u društvu Nikole Jokića, a evo šta je povod (FOTO)
Foto: Printscreen RTS 2

LJUBIČEVSKE KONJIČKE TRKE

PRVO POJAVLJIVANJE PETRA STRUGARA NAKON HITNE OPERACIJE: Glumac slavio u društvu Nikole Jokića, a evo šta je povod (FOTO)

Pop kultura -

Petar Strugar operisan je pre nešto više od nedelju dana i sasvim se oporavio, o čemu svedoče njegovi najnoviji snimci. Glumac je usnimljen na konjičkim trkama na kojima je uručivao nagradu našem proslavljenom košarkašu Nikoli Jokiću, čiji je konj pobedio.

Glumac i ljubitelj konja, Petar Strugar, pojavio se juče na Ljubičevskim konjičkim igrama kako bi uručio nagradu pobedniku trke "Knez Mihailo".

Nikola Jokić
foto: Printscreen RTS 2

Pobedu je odneo Breno Laumar, konj našeg proslavljenog košarkaša Nikole Jokića, kom je glumac srdačno čestitao i uručio mu pehar.

Petar Strugar
foto: Printscreen RTS 2

Jokić i Strugar su se zagrlili, a zatim pozirali prisutnim reporterima u trenucima dok su slavili pobedu.

Inače, Petar Strugar nedavno je imao operaciju, zbog tegoba u donjem delu stomaka, pa je ovo njegovo prvo javno pojavljivanje od tad.

Petar Strugar, hipodrom
foto: Nikola Anđić

- Kao i svake godine i svaki put kada sam bio, ovde je fenomenalna atmosfera. Ljubičevske konjičke igre su najveća konjička manifestacija u državi. Nadam se da ću se sledeći put i ja takmičiti. Bio sam spreman i sad, pa sam imao neočekivanu povredu, zatim i intervenciju. Nažalost, nisam u mogućnosti ove godine, ali dogodine bi moglo da se desi - rekao je za RTS Strugar.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

00:04

KURIR PAPARACO! Petar Strugar uhvaćen prvi put nakon što je dobio DRUGO DETE: A evo šta je glumac RADIO! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track