REDITELJ SE OŽENIO 32 GODINE MLAĐOM GLUMICOM, A SADA SE BORI S OPAKOM BOLESTI: Zbog njega se povukla iz glume, a evo kako izgleda
Foto: ATA images

Dragoslav Lazić i Dragana Turkalj

REDITELJ SE OŽENIO 32 GODINE MLAĐOM GLUMICOM, A SADA SE BORI S OPAKOM BOLESTI: Zbog njega se povukla iz glume, a evo kako izgleda

Kultura -

Životna priča scenariste i reditelja Dragoslava Lazića je filmska, ali sada bije najtežu bitku.

"Slabije čujem i vidim, ali i slabije hodam. Imam Parkisonovu bolest, odnosno bolest koja se ne leči, ali je bitno da se uspori. Ipak i pored toga, ne odustajem od posla", otkrio je nedavno Lazić na Festivalu scenarija u Vrnačkoj Banji.

Dragoslav Lazić, Dragana Turkalj
foto: ATA images

Reditelj je nekoliko godina bio u braku sa čuvenom glumicom i pevačicom Snežanom Savić. Nakon što su se Snežana i Dragoslav razveli, on se oženio glumicom Draganom Turkalj, koja je od njega mlađa čak 32 godine. Godinama su se borili za potomstvo, a Dragana se podvrgla vantelesnoj oplodnji nekoliko puta. Međutim, u Dragoslavovoj 76. godini dobili su blizance, ćerku Iskru i sina Lazara. Par naredne godine obeležava tri decenije njihovog zajedničkog života.

- Upoznali smo u novembru 1994. godine i vrlo brzo smo počeli da živimo zajedno. Mnogo me pitaju zbog čega moja supruga nije nastavila glumačku karijeru. Ona nije želela da igra igru onako kako se igra u toj branši. Ne može da se tumači glavna uloga a da posle toga odbija da daje intervjue i izjave za medije. Mislim da je to činila zbog svoje stidljivosti - otkrio je reditelj za Blic.

Kurir.rs

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track