"UVEK SAM BILA EKSCENTRIČNA" Naša glumica se uvek razlikovala od svojih vršnjaka: "Spavala sam u šatoru, imala samo dušek i lampu"
Foto: Printscreen

tuga

"UVEK SAM BILA EKSCENTRIČNA" Naša glumica se uvek razlikovala od svojih vršnjaka: "Spavala sam u šatoru, imala samo dušek i lampu"

Kultura -

Glumica Jelena Čvorović Paunović umrla je u 75. godini. Iako nije često govorila za medije, te javnost nije znala mnogo o njoj, slavna glumica je jednom prilikom otkrila detalje iz perioda odrastanja.

Jelena Čvorović Paunović, Porodično blago
foto: Printscreen YouTube

Ona je na početku razgovora istakla da su joj najveći uzor bili njeni roditelji, koji su se, takođe, po svom ponašanju, isticali u odnosu na ostatak sveta.

- Moji uzori su moji roditelji, koji su bili božanstveni. Većina ljudi voli svoje roditelje. Ja sam imala njih za pamćenje i za ponos. Voleli su da se igraju, što nije bilo tako karakteristično za to vreme. Mi smo odrasli u Titovu, današnjem Užicu. Padali su veliki snegovi i uveče su izlazili da se klizaju. Toga se sećam, tog ushićenja i radosti koji su prenosili na nas - govorila je Jelena u emisiji "Grand magazin", pa nastavila:

- Kasnije, kada sam sazrevala, moji uzori su bili "Bitlsi", ali moji roditelji su ostali. Jer su oni za mene uvek bili uzor i jer su uvek bili raspoloženi za novo, iako su pripadali staroj generaciji.

Jelena Čvorović Paunović
foto: Marina Lopičić

Ona se od malena razlikovala od druge dece, zbog čega je oduvek bila u centru pažnje.

- Ja sam u svojoj sobi imala šator, verovali ili ne. Mama je bila potpuno zaprepašćena, jer je ona iz ugledne porodice, a tata je sa sela, pa je bio prirodniji, a ona je bila protiv toga. Spavala sam u šatoru u kojem sam imala samo dušek i lampu i zbog toga sam bila glavna u gradu - rekla je ona i dodala:

- Uvek sam bila ekscentrična, na primer, išla sam bosa na korzo.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:51

Komemoracija Branki Veselinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track