OVO JE ĆERKA JEDINICA GLUMICE JELENE ČOVOROVIĆ PAUNOVIĆ: Mina je ista majka, a nismo imali prilike da je vidimo u javnosti (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

tuga

OVO JE ĆERKA JEDINICA GLUMICE JELENE ČOVOROVIĆ PAUNOVIĆ: Mina je ista majka, a nismo imali prilike da je vidimo u javnosti (FOTO)

Kultura -

Glumica Jelena Čvorović Paunović umrla je u 75. godini u bolnici.

Jelenu je pre nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada joj je suprug, sa kojim je dobila ćerku Minu, preminuo, te je od tada nosila veliku tugu u svom srcu.

Mina je veoma aktivna na društvenim mrežama, svi kažu da je bila slika i prilika majke, a ako je suditi po slikama koje objavljuje, Mina je ljubitelj prirode, umetnosti i fotografije.

Njena ćerka Mina Paunović se potresnom porukom oprostila od nje.

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te - rekla je Mina.

Jelenu su mnogi zavoleli kao Žaklinu u seriji "Srećni ljudi", te Kasandru u "Porodičnom blagu".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:51

Komemoracija Branki Veselinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track