IVAN BOSILJČIĆ IZMEĐU DVE VATRE: Ova scena se ne viđa svaki dan, fotka sa Slobodom Mićalović i Jelenom Tomašević ući će U LEGENDU
Foto: R.Z./ATAImages

HIT

IVAN BOSILJČIĆ IZMEĐU DVE VATRE: Ova scena se ne viđa svaki dan, fotka sa Slobodom Mićalović i Jelenom Tomašević ući će U LEGENDU

Kultura -

Premijera novog domaćeg filma “Jorgovani” Siniše Cvetića održana je u Mts Dvorani u okviru Takmičarskog programa 52. FEST-a.

Filmska ekipa prošetala je crvenim tepihom, a osim reditelja Cvetića i scenariste Davida Jakovljevića, novinarskim ekipama su pozirale zvezde ovog ostvarenja Pavle Čemerikić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Nenad Okanović, Nebojša Dugalić, Gordan Kičić, Mima Karadžić. Naravno, zvezde večeri su bili Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić koji su se na premijeri pojavili u društvu svojih životnih partnera Vojina Ćetkovića i Jelene Tomašević.

1 / 22 Foto: ATA images

Zanimljivo je da su dva para u publici sedeli jedno do drugog, a fotograf je uhvatio legendarni kadar u kojem Ivan Bosiljčić sedi između Slobode i Jelene, kako su se mnogi u komentarima šalili, „između dve vatre“.

Podsećamo, poslednjih nedelja u javnosti je veliku buru podigao video Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića iz filma Jorgovani u kojem pevaju čuvenu pesmu „Kad zamirišu jorgovani“, a fanove su oduševili hemijom i harizmom.

Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: R.Z./ATAImages

„Verujem u ovaj film“, rekla je Sloboda Mićalović na premijeri i pohvalila kolegu Ivana Bosiljčića: „Meni je zadovoljstvo s njim da radim uvek. On je toliko predivan kolega, duhovit, pre svega talentovan“, rekla je glumica.

Film je izuzetno zabavan, drugačiji. Ovo je jedan ozbiljan autorski film, takav pripada FEST-u u potpunosti. Ja kao glumac sam dobio prostor kakav do sada nisam imao u filmu“, rekao je Ivan Bosiljčić.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video:

03:32

MILICA JOKIĆ I LUKA DAČIĆ: Jorgovani u Hurgadi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track