DAO PREKO 2.000.000 DINARA ZA SVADBU, A ONDA MU JE JEDAN SNIMAK PROMENIO ŽIVOT: Šokirao se kad je video šta radi njegova ŽENA
Foto: Profimedia

potrošio silne pare

DAO PREKO 2.000.000 DINARA ZA SVADBU, A ONDA MU JE JEDAN SNIMAK PROMENIO ŽIVOT: Šokirao se kad je video šta radi njegova ŽENA

Ludi svet -

Jedan Kinez je nedavno gledao svoju omiljenu video aplikaciju kada je slučajno naišao na snimak njegove supruge kako se udaje za drugog muškarca u susednom gradu.

čovek, mobilni telefon, gledanje
foto: Profimedia

Sa 35 godina Jin Čeng (pseudonim) smatra se starim dečkom u svom rodnom gradu Bajanuru pa nije čudno da mu je porodica počela da traži suprugu. Međutim, ovih dana u Kini to nije lako.

Ranije ove godine potražio je pomoć u pronalasku supruge i upoznat je sa Nanom, ženom koja je navodno već bila udata. To mu nije smetalo i nakon nekoliko video poziva, pozvao je kod sebe da se upoznaju uživo i čak joj je poslao 1000 juana u znak dobre volje. No nije ni slutio da je meta složene prevare.

prevara, mlada, Kina
foto: 日 星期二

Kad je Čengov otac upoznao Nanu, izrazio je želju da što pre upozna njene roditelje, ali ona je odmah počela da smišlja izgovore. Ipak, porodica je pristala na tradicionalni brak, a par se venčao u januaru. Žena je za miraz dobila 148.000 juana (oko 2.260.000 dinara), ali i nakit i druge poklone.

Samo tri dana nakon venčanja, Nan je novom suprugu rekla da se vraća kući svojoj porodici. Nakon nedelju dana se vratila i neko vreme je odlazila da "pomaže majci". Čeng nije ništa sumnjao jer je mislio da je privržena svojima.

No čak i lakovernom mladoženji počelo je nešto biti sumnjivo kad mu se žena prestala javljati i sve manje vremena je provodila kući. Zatim se u martu dogodilo nešto zaista čudno. Naime, Čeng je gledao video snimke na aplikaciji Kuaishou, kineskoj verziji TikToka, kad je naišao na snimak iz susednog grada.

Mlada mu je izgledala kao njegova supruga, a nakon što je pogledao video nekoliko puta, bio je uveren da je to ona. Nana mu nije odgovarala na pozive pa se uputio u Xixiaozhao da se suoči sa njom.

Čeng je slučaj prijavio i policiji, a istraga je pokazala da je Nana bila deo velike mreže prevaranata koji su iskorišćavali očajne muškarce u potrazi za suprugama. Specijalizovali su se za uveravanje žrtava da održavaju samo tradicionalnu ceremoniju venčanja i plaćaju miraz, dok su odlagali potpisivanje papira. Policija je uhapsila ukupno pet osoba koje su učestvovale u 19 slučajeva bračne prevare i prouzrokovala štetu od oko 2.000.000 juana (oko 30.000.000 dinara).

prevara, mlada, Kina
foto: 日 星期二

(Kurir.rs/A.M./Oddity Central)

Bonus video:

00:16

ŽENA LJUBE PERUĆICE PRESTRAVILA SE KAD JE VIDELA KAMERU U KABINI: Katarinu snimili GOLU, pevač sve prijavio policiji! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track