BLIZANCI ROĐENI U RAZMAKU OD 2 GODINE: Brat i sestra ZAPALILI Internet svojom priznanjem, a ona ima LOGIČNO objašnjenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/sar_sarge

ZANIMLJIVO

BLIZANCI ROĐENI U RAZMAKU OD 2 GODINE: Brat i sestra ZAPALILI Internet svojom priznanjem, a ona ima LOGIČNO objašnjenje! (VIDEO)

Ludi svet -

Devojka po imenu Sar tvrdi da je dve godine mlađa od svog brata blizanca kada se ljudi zbune tom informacijom, ona ima logično objašnjenje.

Naime, oba embriona su nastala u istom ciklusu vantelesne oplodnje, s tim što je jedan odmah usađen, a drugi je bio zamrznut. To znači da su začeti istog dana putem vantelesne oplodnje od iste serije embriona što ih čini neidentičnim blizancima.

Ova devojka je iznenadila sve kada je ispričala svoju priču i objavila je na društvenoj mreži TikTok, a jednom prilikom je priznala da je bila uvređena i ljuta na roditelje zato što ona i brat nisu rođeni istog dana.

@sar_sarge

my parents “forgot to tell me” apparently

♬ original sound - Alex & Maritza Barona

- Bila sam zbunjena kada sam saznala da sam bila u zamrzivaču dve godine i bilo mi je teško da shvatim da smo on i ja blizanci. Mislim da je to normalna reakcija za jednu tinejdžerku - ispričala je ona.

Video je neočekivano postao viralan i pogledalo ga je više od 6,3 miliona ljudi, pa je Sar odlučila da pokaže brata i u videu odgovori na najčešća pitanja koja joj pratioci postavljaju.

- Ne, mi nismo rođeni istog dana, nismo identični blizanci i ne ličimo, ali to ne menja činjenicu da smo brat i sestra - objasnila je.

Iako su mnogi oduševljeni ovom pričom, drugi insistiraju da oni nisu blizanci, jer nisu boravili u isto vreme u majčinoj utrobi.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:59

LEPO JE ON ZAMISLIO: Muškarac postavio uslove koje devojka mora da ispunjava i to na aplikaciji za upoznavanje! Odmah ga ISMEJALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track