BORBA NIJE ZAVRŠENA, OVO JE TEK PRVI ČIN: Oglasila se ŠTAJNFELDOVA nakon ODBACIVANJA PRIGOVORA na odbačenu prijavu protiv LEČIĆA!
Foto: Zorana Jevtić, Beta/Teodora Milovanović

REKLA SVOJE

BORBA NIJE ZAVRŠENA, OVO JE TEK PRVI ČIN: Oglasila se ŠTAJNFELDOVA nakon ODBACIVANJA PRIGOVORA na odbačenu prijavu protiv LEČIĆA!

Pop kultura -

Zamenik Apelacionog tužioca odbacio je prigovor advokata Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv glumca Branislava Lečića, a glumica je sada iznela svoj stav.

Danijela Štajnfeld
foto: Printskrin

Naime, Danijela se danas oglasila na društvenim mrežama gde je podelila svoj tvit koji je nastao onog dana kada je odbačena krivična prijava protiv Lečića koji glasi:

- Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele ili ih još uvek proživljavaju, lagale Vas u oči, samo da ne dožive ovo sto sam ja danas doživela - napisala je glumica tada, a danas je uz ovaj tvit dodala komentar:

- Borba za istinu i pravdu nije završena, ovo je tek prvi čin - poručila je Štajnfeldova.

Branislav Lečić, Danijela Štajnfeld
foto: Zorana Jevtić, Beta/Teodora Milovanović

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track