ZALJUBIO SE U DOKTORKU KOJA GA JE VAKCINISALA: Mladić pokrenuo potragu za Danijelom, a sada saznao IMA LI ŠANSE kod nje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/danidenoriega

ljubavna drama

ZALJUBIO SE U DOKTORKU KOJA GA JE VAKCINISALA: Mladić pokrenuo potragu za Danijelom, a sada saznao IMA LI ŠANSE kod nje! (VIDEO)

Ludi svet -

Jedna mladić otišao je pre nekoliko dana da primi prvu dozu vakcine protiv korone, ali izgleda da je lepa doktorka u njega ubrizgala i ljubav.

Naime, po povratku kući shvatio je da ne može da prestane da misli na nju, a kako je ceo proces snimio, rešio je da preko TikToka pokrene veliku potragu kako bi nekako ponovno stupio u kontakt sa njom.

Njegov video sakupio je preko 7,5 miliona pregleda, a stigao je i do same atraktivne devojke.

Odgovorila mu je na isti način, videom na svom kanalu, te mu je poželela više sreće u ljubavi u budućnosti.

- Nadam se da ćeš pronaći ljubav svog života kada dođeš po drugu dozu. Ja sam svoju već našla - odgovorila mu je Danijela, koja je u videu ponosno istakla svog dragog.

Zanimljivo, takav rasplet je mnogobrojne korisnike TikToka rastužio, a jedan od njih je Danijelu upitao koliko je lajkova potrebno da prekine sa dečkom i pruži šansu hrabrom mladiću, dok ju je drugi čak i napao.

- Hej, posao ti je bio da ga vakcinišeš, a ne da mu slomiš srce. Bolje da nisi ni odgovarala - poručio joj je.

@danidenoriega

##dúo con @floba_xd Espero encuentres al amor de tu vida en tu segunda dosis jajaja yo ya tengo al mío ??##vacunacovid19 ##vacunate ##medstudent

♬ Never Forget You - Noisettes

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:11

ŽENE, UVEK PROVERAVAJTE OVO! Devojka saznala da ju je dečko PREVARIO i to na NAJLUĐI mogući način! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track