MISLILA JE DA JE PRONAŠLA SAVRŠENOG MUŠKARCA: Otišao u WC, pa rekao da moraju da razgovaraju, ovo joj je ZABRANIO na PRVOM DEJTU!
Foto: Profimedia

da li je preterao?

MISLILA JE DA JE PRONAŠLA SAVRŠENOG MUŠKARCA: Otišao u WC, pa rekao da moraju da razgovaraju, ovo joj je ZABRANIO na PRVOM DEJTU!

Žena -

Anonimna žena podelila je priču o jednom od lošijih sastanaka na "Redditu".

Kako je napisala, upoznala je izvesnog muškarca na Tinderu pre nekoliko nedelja i delovalo joj je kao da su zaista "kliknuli" - puno zajedničkih hobija i neka energija koja se osećala su ih vrlo brzo povezali.

Nakon dopisivanja, dogovorili su kafu kod njega kući. Puno su razgovarali i smejali se, sve dok ona nije otišla u toalet. Naime, devojka je bila u ciklusu i morala je da zameni higijenski uložak. Zamotala ga je u toalet papir i bacila u kantu za smeće, a nakon nekih sat vremena, nakon što je i muškarac otišao u toalet i video šta je u smeću, rekao joj je da moraju ozbiljno da razgovaraju.

- Rekao je da ne smem da bacam uloške u kantu za smeće kod njega jer bi on mogao slučajno da ih dodirne kada baca đubre - a to mu se gadi i nije higijenski. Izvinila sam se, ali bila sam prilično šokirana pogotovo kada je rekao da sledeći put u toalet idem u obližnju radnju. Otišla sam kući.

Pitala je samu sebe, ali i korisnike "Reddita", da li je pogrešila što je uopšte koristila njegov toalet? Ljudi su počeli da je teše da nije uradila ništa loše i da muškarac uopšte nije u pravu.

- Stvarno smatra da bi trebalo da menjaš uloške u javnom toaletu obližnje radnje?! Strašno! - komentarisao je neko.

Kurirr.rs/A.A.

Bonus video:

00:18

LUDO ILI MUDRO?! Majka pravi doručak za decu MESEC DANA UNAPRED! Neki su ZGROŽENI, a drugi joj aplaudiraju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track