OTKUD TO U SPAVAĆOJ SOBI?! Zbog NEPRIJATNOG mirisa rešili da renoviraju kuću, a sada ih svi savetuju da se ODSELE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ candyrainsalon

ŠOK!

OTKUD TO U SPAVAĆOJ SOBI?! Zbog NEPRIJATNOG mirisa rešili da renoviraju kuću, a sada ih svi savetuju da se ODSELE! (VIDEO)

Ludi svet -

Jedan par započeo je renoviranje kuće sagrađena u 16. veku, a neobična instalacija ostavila ih je u šoku.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/ candyrainsalon

Prilikom kupovine nove nekretnine i renoviranja iste, postoji niz stvari koje mogu da krenu po zlu i postoje brojne stvari koje možete da otkrijete o samoj nekretnini. Jedan par tako je pronašao neobičnu stvar ispod tepiha u spavaćoj sobi, a zbog svog otkrića postali su viralni na društvenim mrežama.

Naime, jedna korisnica društvene mreže TikTok objavlljuje videe na kojima pokazuju renoviranje svoje kuće, koja se sagrađena u 16. veku. U poslednjem videu pokazala je kako su odlučili da renoviraju svoju spavaću sobu, te su započeli pomeranjem tepiha sa poda.

Nakon što su sklonili sav tepih sa poda, uočili su jednu neobičnu stvar - otvor za kanalizaciju. No stvari su postale još čudnije kada su pokušali da podignu šaht i počeli da osećaju neprijatne mirise. Naime, kanalizacija je bila u upotrebi, a ispod njihove spavaće sobe prolazio je sav izmet iz njihove kuće.

- O moj Bože! Imali smo izmet ispod nas, a međusobno smo se optuživali da puštamo vetar svaku noć - komentirala je žena u videu.

Njen video brzo je prikupio više od 3,2 miliona pregleda, a mnogi korisnici nisu bilo oduševljeni dizajnom kuće.

Ja bih se jednostavno odselila - komentirisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao:

- Kome uopšte padne na pamet da stavi kanalizaciju unutar kuće?!

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:14

NAŠA BAJKA POČINJE: Prvi snimak sa svadbe trudne Maje Marković i Alena Hadrovića, rijaliti par đuska uz TRUBAČE, a ona BLISTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track