POSLE 8 GODINA BRAKA SAM PREVARENA: Rekao je da ga boli stomak i otišao do hotela! Našla sam ga kako čita, a jedno ga je ODALO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

POSLE 8 GODINA BRAKA SAM PREVARENA: Rekao je da ga boli stomak i otišao do hotela! Našla sam ga kako čita, a jedno ga je ODALO!

Žena -

Žena koja je dugo u braku otkrila je kakvu neprijatnost je doživela, a tome se nikako nije nadala.

Naime, ona ima 55 godina i ovo joj je drugi brak.

"Udala sam se pre osam godina za muškarca (58) i sve ove godine me varao i lagao, ali izdaja koju sam nedavno doživela potpuno me slomila", počela je svoju ispovest anonimna žena.

Bili su na odmoru u Španiji, sedeli na večeri, a on je u jednom trenutku rekao da ga boli stomak i da ide u hotel.

Prostitutka, novac, štikle
foto: Profimedia

"Otišao je i rekao da ne žurim. Rešila sam da prošetam lagano do hotela. Kad sam stigla u sobu, on je ležao i čitao knjigu. Idući dan sabrala sam dva i dva, jer ga je prostitutka nazvala i rekla da je ostavio svoju karticu kod nje. Pokušao je da negira da je bio s njom noć pre, ali nije mu uspelo", ističe žena i dodaje:

"Dobio je osip na intimnim delovima tela, verovatno zato što nije koristio zaštitu. Među nama više nema ničega, razgovaramo samo kad treba da se dogovorimo šta ćemo da jedemo. Ne mogu više ovo izdržati...", napisala je žena.

Psihoterapeut joj je poslala pismo i rekla da misli na sebe.

"Dala si mu bezbroj šansi, a on se i dalje ponaša neodgovorno i radi takve stvari. Teško je vratiti poverenje kada se jednom izgubi. Reci mu da ti je potrebna promena i možete otići na bračno savetovanje", savetovala je Deidre Sanders.

zena, savet, psiholog, ruke
foto: Profimedia

Kurir.rs/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track