IZBACILI JE IZ AVIONA ZBOG NEPRIKLADNE ODEĆE: Policija ju je ispratila iako se PRESUVKLA, a za sve su krive njene OBLINE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ fattrophywife

ŠOK!

IZBACILI JE IZ AVIONA ZBOG NEPRIKLADNE ODEĆE: Policija ju je ispratila iako se PRESUVKLA, a za sve su krive njene OBLINE! (VIDEO)

Ludi svet -

Jedna devojka je na TikToku objavila video u kom tvrdi da je izbačena s leta zbog svoje odeće.

Opisala je svoje iskustvo u avionu kada je jedna od stjuardesa smatrala kako je njen kratki top neprikladan. Navodno je nakon toga pozvala policiju koja je devojku ispratila iz aviona.

Video u kom opisuje incident pregledan je više od 1,3 miliona puta, a hiljade komentatora podržale su njene optužbe za uznemiravanje.

Policajci su ženu pitali što se dogodilo, na šta je ona odgovorila da su je "maltretirali zbog odeće" i pokazala top koji je nosila pre nego što se ogrnula drugom majicom.

"Imala sam ovo na sebi, rekli su mi da obučem majicu. Kada sam obukla majicu, ponovo su mi prišli i rekli da ni to ne mogu da nosim jer mi se vidi stomak i da je to neprikladno - otkrila je službenicima. Na to je rekla stjuardesi da je izbaci sa leta ako to želi jer je učinila ono što su je zamolili.

Policajci su joj rekli da neće dobiti prijavu i da su samo hteli da čuju njenu stranu priče. No, kada je jedan od njih rekao da prevoznik ima svoju politiku oko oblačenja, devojka ga je prekinula tvrdeći kako je njena odeća bila u skladu s njihovim smernicama.

"Pogledala sam smernice za oblačenje i moja odeća je u skladu sa njima. Uznemiravali su me i sada sam pritvorena", zaključila je. U smernicama se navodi kako se od putnika traži uredan i negovan izgled. Neprihvatljiva je prljava i otrcana odeća, kao i bosa stopala.

"Treba da letimo u uniformama?", "Mršavije cure bi na letovima prošle nekažnjeno", "Tuži ih, izgubiće na sudu", neki su od komentara na TikToku.

@fattrophywife

@alaskaair Flight attendant harassed and called the airport police on me for my inappropriate outfit. ##bbw ##plussize ##plussizeedition ##bbws ##fyp

♬ original sound - Trophy

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:39

POZNATU PEVAČICU MUŽ OSTAVIO POSLE POROĐAJA: Nestala sa SCENE, propao joj i drugi brak, a sad ima NOVI POSAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track