ŽENE ME MUVAJU, A ZNAJU DA SAM OŽENJEN: Miodrag Radonjić o KRITICI starijeg kolege, pa otkrio na koji način mu se devojke UDVARAJU
Foto: Printscreen/Kurir televizija

ISKRENO

ŽENE ME MUVAJU, A ZNAJU DA SAM OŽENJEN: Miodrag Radonjić o KRITICI starijeg kolege, pa otkrio na koji način mu se devojke UDVARAJU

Pop kultura -

Glumac Miodrag Radonjić, koji se proslavio ulogom Baće u "Južnom vetru", otkriva zbog kritike kog starijeg kolege je postao bolji glumac, kao i na koji način mu prilaze devojke, iako znaju da je u braku sa Milicom Mikić, s kojom ima sina Savu.

- Žene mi se udvaraju na razne načine. Na primer, napišu svoj broj telefona na paklici cigareta i ponude me tako da vidim njihov broj. Očigledno je da su danas žene agresivnije i prve prilaze muškarcima!

Da li si u privatnom životu ženskaroš kao što je Baća?

- Ne! Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu. Često menjanje partnera ne može da zadovolji moje ljubavne potrebe..

Na kom projektu sada radiš?

- Pripremam film u kom ću igrati glavnu ulogu i biti koproducent, ali ne smem još ništa da otkrivam. Želeo bih i da predstava "Audijencija", koju smo uradili Nikola Rakočević i ja, konačno dobije beogradsku premijeru.

Da li prihvataš savete starijih kolega?

- Naravno, Aleksandar Berček mi je mnogo pomogao na snimanju serije "Čizmaši". Kolege i ja smo igrali mlade regrute, a Berček našeg komandanta u koga smo svi gledali kao u Boga. U jednoj sceni je trebalo da mu priđemo, a on se okrenuo prema reditelju Dejanu Zečeviću i rekao: "Ko su ovi? Jesu li to neki glumci? Kao neke babe su"! Onda se i nama obratio: "Jeste li vi vojnici? Šta ste, bre, vi?!" Tada sam shvatio da smo imali opušten, "ulični" stav kao da smo pošli u šetnju, a igrali smo vojnike koji moraju da budu čvrsti. Odmah mi je bilo jasno šta je hteo da kaže. Čak i ako igraš sporednu ulogu, moraš da daš svoj maksimum. Otad ozbiljnije shvatam svoj posao.

Prošle godine si dobio sina Savu. Planirate li ti i Milica još dece?

- Ne planiram ništa, ali bih voleo da imam još dece!

Kurir.rs/A.A./informer

Bonus video:

00:35

MIODRAG RADONJIĆ O ZNAČAJU PORODICE: I mladi i stariji su izgubili osećaj za prave vrednosti, moramo sve više da ih promovišemo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track