Najnovije vesti

20.000.000 DINARA POTROŠILE NA OPERACIJE I NEĆE DA STANU: Bliznakinje sada žele da imaju iste brendirane VAGINE i ZADNJICE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ITV

neverovatno

20.000.000 DINARA POTROŠILE NA OPERACIJE I NEĆE DA STANU: Bliznakinje sada žele da imaju iste brendirane VAGINE i ZADNJICE (VIDEO)

Ludi svet

Britanke Doli i Dejzi Simpson (25) pojavile su se u jutarnjem programu britanskog kanala zajedno sa majkom Kristinom kako bi razgovarale o svojoj odluci da odu pod nož nakon što su već bile na estetskim operacijama zahvaljujući kojima imaju identične noseve i grudi.

bliznakinje
foto: Printscreen/Youtube/ITV

Sestre su priznale da se nadaju kako će dobiti identične vagine zahvaljujući labioplastici, a takođe razmišljaju o operaciji zadnjice kojom bi napravile "brazilsko podizanje".

U međuvremenu je njihova majka izgledala zaprepašćeno njihovim predlozima, rekavši da joj je sve to preteško. Voditelj ih je pitao žele li da izgledaju identično uzevši u obzir da imaju dosta različita lica.

Dejzi je priznala da joj je lice "malo okruglije", dodajući: "Ne možete promeniti strukturu kostiju, zar ne? Ali dajemo sve od sebe da budemo što sličnije".

- I kad odemo kod hirurga, tražimo isti izgled i pokušavamo da postignemo isti rezultat - dodala je Doli.

Njihova avantura kroz razne estetske operacije je započela punjenjem usana kad su napunile 18 godina, a do sada su potrošile preko 140.000 funti na zahvate. (skoro 20 miliona dinara)

bliznakinje
foto: Printscreen/Youtube/ITV

- Odmah nam se svidelo kako su naše usne izgledale kad su bile punije i počele smo razmišljati o tome što još možemo popraviti na sebi - rekla je Dejzi.

- Shvatile smo da je bilo prilično lako otići na sve te operacije - rekla je.

Međutim, dramatičnije zahvate su napravile tokom pandemije kad su se zajedno odlučile da urade operaciju nosa i grudi, isti dan kod istog hirurga.

- Doli je imala labioplastiku, a ja još zapravo nisam - Dejzi je dodala.

Doli se nadovezala da "Dejzi ima ugovorenu operaciju, ali da još nije uspela da ode na nju zbog ograničenja postavljenih zbog pandemije."

- Zašto morate biti identične? - pitao je voditelj.

- Nije stvar u tome da moramo identično da izgledamo, već imamo iste nesigurnosti - rekla je Dejzi.

bliznakinje
foto: Printscreen/Youtube/ITV

Doli je rekla da se radi o tome da "postanu svoje idealno ja", dok je Dejzi dodala: "Obe smo imale manjak samopouzdanja, pa kad se zajedno u nešto upustite onda ste međusobna podrška".

- Želimo izgledati slično i želimo iste hirurge, ali ona je malo ekstremnija od mene. Ne želim izgledati potpuno isto kao ona - rekla je Dejzi za sestru Doli.

- Imamo slične ideale, ali ne u potpunosti... Ja sam ekstremnija - dodala je Doli.

A nakon što su saznale da operacija brazilskog podizanja stražnjice može biti kobna za 1 od 3000 ljudi koji se na nju odluče to ih ipak nije odvratilo od njihovog nauma.

- To me ne odbija, ali sam opreznija i mislim da dok god dobro istražite hirurga koji treba obaviti operaciju, da neće biti problema - rekla je Dejzi.

bliznakinje
foto: Printscreen/Youtube/ITV

U međuvremenu je njihova majka Kristina priznala da je za nju to što devojke rade "jako teško". Rekla je da "je uvek mislila da su jako lepe".

- Verujem da su razne stvari izazvale ovakvo ponašanje. U školi su ih maltretirali jer su bile bliznakinje koje su uvek nosile istu odjeću - dodala je majka.

- Loše su se osećale u svojim telima. Društvene mreže imaju veliki uticaj na ljude - objasnila je i dodala da se ne slaže sa njihovim odlukama da idu na operacije van zemlje.

- Kao roditelj, na kraju dana samo želite da vaša deca budu srećna i zdrava - rekla je u emisiji.

- Zabrinuta sam time što žele nastaviti sa estetskim korekcijama. Rekla sam im da sam protiv brazilskog podizanja zadnjice - dodaje i objašnjava da je za nju smrtnost prevelika i da to nije vredno lepe pozadine.

Njihova majka je takođe izrazila bojazan da im kaže išta vezano za operacije i njihove izbore jer ih ne želi izgubiti.

- Sve ću uraditi kako bi im pomogla, ali ne mogu im braniti da rade što žele. One su odrasle, imaju 25 godina, ne mogu ih doslovno zaustaviti - napomenula je.

- Mogu ih savetovati i podržati u njihovim naumima. I da, zabrinuta sam za njih i mlade uopšteno - rekla je mama blizankinja.

(Kurir.rs/A.M./Daily Mail)

Bonus video:

ŠURDA AKTUELAN I 40 GODINA NAKON PRVOG PRIKAZIVANJA! Nada Blam OTKRILA VELIKU NEPRIJATNOST sa snimanja: POBESNELA SAM!
04:54

ŠURDA AKTUELAN I 40 GODINA NAKON PRVOG PRIKAZIVANJA! Nada Blam OTKRILA VELIKU NEPRIJATNOST sa snimanja: POBESNELA SAM!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track