SIN JE REKAO DA SAM GLUP ZA ŽENE, NIKO NIJE VEROVAO U NAŠ ODNOS! Glumac otvoreno o BRAKU sa 23 godine MLAĐOM ženom, imaju 4 dece
Foto: Pritnscreen

u ljubavi 13 godina

SIN JE REKAO DA SAM GLUP ZA ŽENE, NIKO NIJE VEROVAO U NAŠ ODNOS! Glumac otvoreno o BRAKU sa 23 godine MLAĐOM ženom, imaju 4 dece

Pop kultura -

Glumac Slobodan Ćustić (63) već godinama živi svoju ljubavnu bajku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom sa kojom ima četvoro dece.

Naime, oni su nedavno proslavili godišnjicu braka, a sada su progovorili o braku i prisetili se upoznavanja i veridbe.

Čega volite da se setite iz perioda udvaranja?

Slobodan: Nije bilo udvaranja. Samo priđem i kažem biću kratak, želim da ostanemo dugo zajedno. Šalu na stranu, ali zaista nemam to u sebi. Sin iz prvog braka Ljubomir umeo je da kaže kako sam glup za žene: E, bre, ćale, gleda te, oči joj ispadaju, a ti pričaš o vremenu (smeh).

Jelena: Sećam se da mi je govorio poeziju, ali tako da nisam znala da li se obraća meni ili recituje.

Slobodan Ćustić
foto: Dragan Kadić

Da li vas je na isti način i zaprosio?

Jelena: Samo je jednoga dana krenuo da govori o budućnosti u smislu: Kada se ti udaš za mene, kada budemo imali decu... U par navata sam se zapitala: O čemu, zaboga, priča ovaj čovek. Međutim, prijalo mi je i samo sam skliznula u to. Na početku veze najveći deo vremena provodili smo u automobilu. Slobodan je dosta putovao, a ja sam išla s njim. Opatija, Pula, Niš, a išli smo i kod mojih u Bečej i tako se upoznavali.

Slobodan Ćustić
foto: Dragana Udovičić

Da li je razlika u godinama, koja je mnogima trn u oku, s vremenom postala primetnija ili ne?

Jelena: Slobodanova energija ni trunčicu nije posustala, oboje smo kao prikačeni na nekakav energetski izvor i deca su nam takva, stoga je ta razlika o kojoj govorite zaista neprimetna. Kada smo počeli da se zabavljamo, govorili su da sam se za njega zalepila zato što je javna ličnost, medutim, ja ga nikada nisam posmatrala kroz tu prizmu.

Slobodan: Nisu verovali u naš odnos, a čak je i strina tek nakon rođenja našeg četvrtog deteta umela da prokomentariše: Pa, vi to mislite ozbiljno (smeh).

Ko je od vas dvoje pretrpeo više promena i prilagođavanja u braku?

Jelena: Ne znam može li se stepen prilagođavanja i kompromisa izmeriti, važnije je da tom prilikom niko od nas nije izgubio svoju individualnost i slobodu. Ja sam se, recimo, opredelila da u prvo vreme, dok ne osetim da su deca spremna za svet, budem uz njih i ne radim. Maksimalno sam im bila posvećena, što sam i sad, s tim što deo svog vremena ostavljam i za slikanje, vajanje ili koučing. Slobodan se korigovao u tom smislu što je postao otvoreniji, više komunicira, što takođe dolazi iz poverenja koje imaš u osobu s kojom si.

Slobodane, umete li da pokažete znake ljubomore?

- Osim što je lepa i zgodna, Jelena je na prvom mestu pametna. Sto bih onda bio ljubomoran. Ume pametno da izabere (smeh).

Jelena: Ponekad sam želela da i ja mogu da se odmorim od dece i izađem bez osećaja krivice, ali nije bilo mogućnosti za to pa je povremeno bilo malo zavisti. Nikad to nije bilo vezano za žene, već ljubomora na neku, kao, mušku slobodu (smeh). Prava ljubomora kod nas baš nikada nije živela.

Slobodan Ćustić
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/I.B/Story

Bonus video:

06:49

MOM MOMIRU TEŠKO IDE SA ŽENAMA: Mijović otkrio šta publiku očekuje u seriji Feliks i ko ga je spremao za PRIJEMNI ISPIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track