SLIKA DEČAKA KOJI BOLUJE OD LEUKEMIJE SLOMILA SRCE CELOM SVETU: Posle 3 godine borbe za ŽIVOT, mališan izgleda OVAKO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

lepe vesti

SLIKA DEČAKA KOJI BOLUJE OD LEUKEMIJE SLOMILA SRCE CELOM SVETU: Posle 3 godine borbe za ŽIVOT, mališan izgleda OVAKO! (FOTO)

Žena -

Dečaku Beketu je aprila 2018. godine dijagnostikovana strašna bolest od koje premine mnogo dece i odraslih - leukemija. Njegova majka Kejtlin je tada napravila dve fotografije koje su svima slomile srce.

Naime, na jednoj fotografiji maleni Beket, koji je tada imao 4 godine se naslanja na šolju da bi povraćao, potpuno iscrpljen bolešću, a na drugoj mu starija sestra Obri pomaže. Te fotografije su obišle ceo svet, postale viralne i nema ko nije pustio barem suzu nad ovim prizorom.

Sada posle teške i naporne borbe, brojnih hemoterapija, Beket se vratio u školu, a njegova majka Kejtlin je radosnu vest podelila na mrežama.

- Ušao je njegov onkolog i rekao: "Nema više hemoterapije - gotovi smo. Rešili smo se svega". Beket je bio šokiran. Lice mu se ozarilo, bio je to gorko-sladak trenutak. Mislite da ćete biti srećni, ali sad se to čini zastrašujućim jer ne možete više ići na hemoterapiju, koja deluje kao uverenje da će se rak držati podalje", rekla je Kejtlin.

Majka ističe da je njena ćerka imala velik uticaj na brata i pomogla mu da prebrodi opaku bolest.

- U njoj je video majčinski lik, ali sada je postao samostalniji. Kad god Obri pokuša da mu pomogne, insistira na tome da će ipak nešto da učini sam. Sad mogu da se igraju normalno kao ostala braća i sestre - dodaje Kejtlin.

Budućnost izgleda svetlo za ovu porodicu.

- Još uvek se malo muči. Posledica hemoterapije je bol u nozi, ali sve u svemu, Beket je srećan - rekla je majka hrabrog dečaka Beketa.

(Kurir.rs/A.M./NY Post)

Bonus video:

04:54

ŠURDA AKTUELAN I 40 GODINA NAKON PRVOG PRIKAZIVANJA! Nada Blam OTKRILA VELIKU NEPRIJATNOST sa snimanja: POBESNELA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track