SAVLADALA JE SVE POZE IZ KAMA SUTRE, PA JE SMISLILA NOVE: Kad se umota u PERECU, muškarci ODLEPE, a evo i ZAŠTO (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

TELO KAO OD GUME

SAVLADALA JE SVE POZE IZ KAMA SUTRE, PA JE SMISLILA NOVE: Kad se umota u PERECU, muškarci ODLEPE, a evo i ZAŠTO (FOTO/VIDEO)

Ludi svet -

Jaela Vonk iz Španije je bivša balerina, koja je prestala da se bavi plesom pre pandemije, ali je i tokom karantina ostala verna navici da se razgibava svakog dana po minimum 15 minuta.

Ipak, odlučila je da svoje umeće "ispromoviše" na Instaramu, gde svakodnevno kači snimke u kojima njena razgibavanja izgledaju kao prave akrobatske koreografije.

Ona je samu sebe proglasila "najelastičnijom ženom na Instagramu", a svoju gipkost i fleksibilnost koristi i kako bi obogatila i pojačala svoje umeće u krevetu.

Zahvaljujući petnaestominutnom vežbanju, bivša balerina tvrdi da je savladala mnoge poze u krevetu, koje joj garantuju eksploziju orgazma.

Ipak, omiljena joj je "pereca" poza, kada svoje noge stavi iza glave. Tada je vrhunac zagarantovan, kako za nju, tako i za njenog partnera.

Takođe, Jaela se hvali da je savladala sve poze iz čuvene knjige "Kama Sutra", ali da je u međuvremenu smislila i neke nove poze.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:25

365 DANA U GODINI VEŽBAJU NA OTVORENOM: Za njih ne postoji izgovor (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track