KOME TI OVAKVA MOŽEŠ DA SE SVIDIŠ? Dala preko 200.000 evra na operacije, a izgleda BIZARNO: Posveti se mentalnom zdravlju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZAŠTO?

KOME TI OVAKVA MOŽEŠ DA SE SVIDIŠ? Dala preko 200.000 evra na operacije, a izgleda BIZARNO: Posveti se mentalnom zdravlju! (FOTO)

Ludi svet -

Australijska medicinska sestra Tara Džejn Mekonahi potrošila je više od 200.000 evra na plastične operacije, a kada je htela da uradi još neku, čak dva doktora odbila su je.

Tara Džejn
foto: Printscreen/Instagram

Naime, "Proslavila se" kada se pre nekoliko godina pojavila u emisiji "Botched" u koju je došla kod poznatih plastičnih hirurga kako bi joj stavili još veće grudi, ali su je oni posavetovali da posveti više pažnje mentalnom zdravlju, ali je ona rešila da zanemari ovaj predlog i nastavi dalje sa operacijama.

Tara je do sada pet puta uvećavala grudi, šest puta operisala nos, a botokse i filere, prema sopstvenom priznanju, "više i ne broji". Na Instagramu je prati na desetine hiljada pratilaca.

Ipak, čak i uz toliko fanova, Tara dobija brojne negativne komentare na račun svog izgleda, ali i kritike jer pokušava da ga plasira kao normalan.

- Jako nezdravo izgledaš i jako je loše što pokušavaš to da postaviš kao standard lepote- pisalo je u jednom od komentara, a bilo je i onih gorih poput:

- Kome ti ovakva možeš da se svidiš?!

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:32

Ana Korać ima novog psa: Starleta se pohvalila kućnim ljubimcem od nekoliko hiljada evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track