GUZA TVRDA KAO KAMEN: Praktikujte ove DVE vežbe i imaćete savršenu zadnjicu! Toliko su LAKE da ćete ih obožavati (VIDEO)
Foto: Shutterstock

SAVETI FITNES INSTRUKTORA

GUZA TVRDA KAO KAMEN: Praktikujte ove DVE vežbe i imaćete savršenu zadnjicu! Toliko su LAKE da ćete ih obožavati (VIDEO)

Žena -

Svakome ko želi da ima lepo oblikovano telo, čvrsta zadnjica je visoko na listi ciljeva.

I dok mnogi za cvrstu zadnjicu predlažu čučnjeve, postoje vežbe koje vam mogu pomoći u ostvarenju tog cilja. Predlažemo dve vežbe koje ćete jednostavno moći da kobinujete sa svojom standardnom rutinom vežbanja.

Požarni hidrant

Zvuči malo čudno, ali vežba je vrlo delotvorna. Spustite se kolenima i rukama na prostirku i izvedite 20 ponavljanja podizanja nogu, pazeći da uključite kratku pauzu na vrhu ekstenzije nogu. Ova dodatna pauza cilja na vaše gluteuse. Ako niste početnik, dodajte traku za otpor za veći izazov i izvedite dva kruga od 20 ponavljanja po nozi.

Ptica-pas

Dobra vežba za gluteuse i abdomen, ali i za držanje. Počevši od četveronožnog položaja, uključite stomak i podignite levu ruku ispred tela dok ispružite desnu petu nazad iza tela. Stisnite gluteus na vrhu ovog pokreta i polako se spustite na pod. Nastavite naizmenično i uradite 20 ponavljanja po strani tokom dva kruga. Pripazite na držanje, nemojte forsirati ako vam ne ide odmah u startu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

ŠOK TRANSFORMACIJA! ZORANA PAVIĆ NIKAD MRŠAVIJA NI ZGODNIJA! Tanak struk, vitke noge, BUJAN DEKOLTE, a savet za vežbe je URNEBESAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track