STAVITE GA OVAKO U USTA I SAMO SISAJTE: Influenserke širom sveta potpuno poludele za OVIM predmetom koji košta samo 390 DINARA!
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

STAVITE GA OVAKO U USTA I SAMO SISAJTE: Influenserke širom sveta potpuno poludele za OVIM predmetom koji košta samo 390 DINARA!

Ludi svet -

Svedoci smo da se svako malo na tržištu pojavi bjuti preparat za koji je teško uopšte shvatiti čemu služi i kako se koristi. Jedan od njih je i silikonski predmet koji navodno služi za učvršćivanje mišića na licu i rešavanje podbratka.

Influenserka
foto: Printscreen

Nije bilo potrebno mnogo da influenserke širom sveta polude za ovim neobičnim preparatom koji košta svega 390 dinara. Jedna od njih je i Huda Katan, svetski popularna šminkerka koja je odlučila da isproba "odstranjivač podbratka".

- Stavite ga ovako u usta i onda samo sisajte - rekla je u videu i pokazala kako to izgleda.

- Osećam kako mi zateže vilicu. Izgleda kao da radi, ali nisam sigurna - objasnila je ona nakon što je isprobala ovaj preparat koji je zaludeo svet.

Čini se da se njenim pratiocima jako dopala činjenica da je influenserka podelila upotrebu ovog gedžeta, s obzirom da je veliki broj komentara upućen upravo na račun njenog izgleda dok ga koristi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Janjuš bocka lice, stavlja botoks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track