LEČENJE PREVREMENE EJAKULACIJE ELEKTROŠOKOVIMA! Lekari smilili šokantno rešenje za čest problem: Muškarci, smete li da probate?
Foto: Profimedia

plašite li se?

LEČENJE PREVREMENE EJAKULACIJE ELEKTROŠOKOVIMA! Lekari smilili šokantno rešenje za čest problem: Muškarci, smete li da probate?

Ludi svet -

Istraživači veruju da su pronašli bukvalno "šokantan" lek za prevremenu ejakulaciju. Radi se o običnom strujnom udaru, prenosi Njujork post.

Lekari u Libanu su uspeli da pomognu jednom čoveku da izdrži oko sedam puta duže u krevetu nakon što je prošao terapiju šokom. Nedavna studija objavljena u Asian Journal of Urologi objavila je da su lekari u Bejrutu puštali struju kroz njegov penis da bi stimulisali njegov dorzalni nerv. Inače, njegova funkcija je prikupljanje informacija o kretanju penisa i njegovom osećaju.

Orgazam, činjenice
foto: Ilyke

Studija je o muškarcu (28) koji je navodno „doživeo vrhunac u svim prilikama“ nakon samo 40 sekundi seksa. Nakon što je bio u vezi više od godinu dana i pokušavao da zadovolji svoju devojku najmanje dva puta nedeljno, muškarac je počeo da traži medicinsku pomoć jer mu lekovi nisu pomogli.

Prevremena ejakulacija je uobičajena, a lečen je terapijom elektošokova, gde su mu zalepljene elektrode na penis i tri puta nedeljno je povezivan sa strujom po 30 minuta.

Prevremena ejakulacija je često neprijatna, ali je, nažalost, uobičajena seksualna disfunkcija koja pogađa između četiri i 39 odsto muškaraca. Ali takođe se smatra da je raširenija jer muškarci često ćute o tome. Deo procesa ejakulacije sastoji se od oslobađanja sperme ritmičkom kontrakcijom više perinealnih mišića.

Naučnici veruju da šok terapija dorzalnog nerva penisa deluje tako što usporava kontrakciju mišića kako bi se održala seksualna aktivnost pre ejakulacije.

Mozak, Elektrošokovi, Neželjena Sećanja
foto: Shutterstock

Petnaest meseci nakon početka lečenja, prosečno trajanje polnog odnosa sa njim je bilo 4,9 minuta. Inače, rezultati istraživanja su pokazali da prosečan muškarac doživi orgazam za pet do sedam minuta kada ima snošaj. Istraživači su primetili da bihejvioralni tretman ima „manje neželjenih efekata i nižu cenu“ od mnogih lekova i radi na „poboljšanju samopoštovanja i ublažavanju anksioznosti i depresije kontinuiranim podučavanjem muškaraca kako da ovladaju određenim seksualnim veštinama“. Iako proces elektrošoka „nije u potpunosti shvaćen”, zbog uspešnosti terapije, lekari pozivaju na dodatne studije kako bi se utvrdilo da li se može koristiti kao bezbedno i isplativo rešenje za prevremenu ejakulaciju bez lekova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track