SVE ZA SLAVU I KLIKOVE! UŠETALA U AUTOBUS SKORO GOLA: Napravila DŽUMBUS u gradskom prevozu, putnici buljili u njene HALTERE! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno

SVE ZA SLAVU I KLIKOVE! UŠETALA U AUTOBUS SKORO GOLA: Napravila DŽUMBUS u gradskom prevozu, putnici buljili u njene HALTERE! VIDEO

Ludi svet -

Fransija Džejms živi u Majamiju i ne bira načine da privuče pažnju. Ona je Instagram persona i nekadašnja Plejboj zečica, a sada ima nalog i na platformi za odrasle gde prodaje golišave slike i snimke.

Navodi se da ima i "zanimljiv" smisao za humor jer je služila je goste kafića u tangama, prepadala bicikliste, a sada je rešila da ode na posao i to samo u seksi donjem vešu. Sve za preglede i reklamu!

Fransija je na Instagramu objavila video koji je za samo dva minuta zaradio 10.000 pregleda, i u njemu vidimo lepoticu u donjem vešu i halterima kako nonšalantno ulazi u autobus.

"Da li idete do 69. ulice", pitala je šokiranu radnicu gradskog prevoza dok je čekirala kartu, a ova je ova molila "da izađe iz autobusa".

"Ne mogu gospođo, žurim na posao", rekla je Fransija i sela na mesto, a putnici su bili veoma iznenađeni njenom pojavom i nisu mogli da veruju šta vide.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja