RASTAVILI SU MI CEO AUTOMOBIL! Vlasnika na parkingu dočekalo neprijatno iskustvo: Ova krađa delova koštaće ga 20.000 EVRA!
Foto: Printscreen/Facebook

Da li je moguće?

RASTAVILI SU MI CEO AUTOMOBIL! Vlasnika na parkingu dočekalo neprijatno iskustvo: Ova krađa delova koštaće ga 20.000 EVRA!

Ludi svet -

Većina vlasnika automobila zabrinuta je zbog parkiranja automobila na javnim mestima zbog mogućnosti da se njihovim ljubimcima preko noći dogodi „nešto“ neželjeno, ali vlasnik BMV-a serije 3 imao je katastrofalno iskustvo.

Njegova Serija 3 bila je potpuno „gola“, uključujući ceo prednji deo i kontrolnu tablu, sa procenjenom štetom od oko 20.000 evra. Incident se dogodio u okrugu Lindenplatz u Hildenu u Nemačkoj prošlog vikenda.

bmw
foto: Printscreen/Facebook

Neimenovani 22-godišnji vlasnik Serije 3 ostavio je svoj automobil zaključan na parkingu preko noći. Rano ujutru dve osobe su primetile da su automobil „kanibalizovane” od strane lopova i obavestile policiju.

Serija 3 je neprepoznatljiva jer joj nedostaje ceo prednji deo uključujući branik, haubu i farove. Lopovi su ukrali i nekoliko delova iz motornog prostora i ostavili automobil na licu mesta. Obično lopovi ciljaju na točkove ili katalizatore parkiranih vozila, ali u ovom slučaju su imali na umu druge delove.

Zanimljivo, krađa se tu nije završila već se nastavila unutar kabine BMW-a. Automobilu nedostaje ceo sklop instrument table, volan, instrument tabla, infotainment displej, ručica menjača i centralna konzola, kao i nekoliko ukrasnih delova na vratima.

bmw
foto: Printscreen/Facebook

Po izgledu preostalih delova u unutrašnjosti kabine možemo zaključiti da je reč o šestoj generaciji Serije 3 (F30), proizvedenoj negde između 2012. i 2018. Iz asortimana nedostajućih i oštećenih komponenti procena je 20.000 evra za troškovi popravke zvuče prilično tačno, iako je možda imalo smisla da vlasnik kupi novi automobil umesto da popravlja ovaj nered.

U svakom slučaju, nadamo se da će osiguravajuće društvo isplatiti nesrećnog vlasnika, a policija uhvatiti drske lopove. Saznajemo da istraga još nije dovela do osumnjičenog, a policija Metman je tražila sve informacije od svedoka koji su videli veliko vozilo ili kombi na području između petka 3. i subote 4. juna. U međuvremenu, neko je možda već sastavio pokvarenu kopiju koja će se uskoro pojaviti u reklamama, verovatno kao „nikad hit”...

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

O-RUK TURISTI! STRANCI S KRUZERA IMAĆE O ČEMU DA PRIČAJU KAD SE VRATE KUĆI Izašli iz busa da sklone auto bahatog Beograđanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track