DŽENIFER ANISTON PROZVALA INFLUENSERE, PA SE TVITERAŠI OBRUŠILI NA NJU: A kako si ti postala slavna?! Pljušte kritike!
Foto: Printscreen/Youtube/ This Morning

OZBILJNO JOJ ZAMERILI

DŽENIFER ANISTON PROZVALA INFLUENSERE, PA SE TVITERAŠI OBRUŠILI NA NJU: A kako si ti postala slavna?! Pljušte kritike!

Pop kultura -

Glumicu Dženifer Aniston napali su na društvenim mrežama zbog njenih stavova o današnjem Holivudu, koje je iznela u emisiji "Actors on Actors". U razgovoru s glumcem Sebastijanom Stenom, Aniston je napomenula kako se Holivud promenio nagore, te da je ona ušla u filmsku industriju u pravo vreme, odnosno pre interneta.

"Ljudi danas postaju poznati ni zbog čega. Svejedno imaju neverovatne karijere, a tek reputacija žena, recimo Pam, Paris Hilton...", rekla je glumica.

"Srećna sam da sam okusila ovaj posao pre nego što je postao kakav je danas, a to je potpuno drugačije – hrpa je servisa za strimovanje, puno je više ljudi", nastavila je Dženifer Aniston.

"Ti si slavan na TikToku. Ti si slavan na Jutjubu. Ti si slavan na Instagramu", komentarisala je Aniston nepovoljan uticaj društvenih mreža i interneta na Holivud i na posao filmskog glumca.

Korisnici Tvitera su joj zamerili što kritikuje današnju slavu iz pozicije nekoga kome je taj svet bio otvoren jer su joj roditelji glumci:

"Molim vas, njeni roditelji su glumci", "Nemojte guglati roditelje Dženifer Aniston."

"'Nedostaje mi ono vreme kad si mogao postati slavan samo ako si već privilegovan i bogat', rekla je doslovce to", istakla je jedna korisnica Tvitera.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track