HTEO DA UBIJE BUBAŠVABU, ALI MU JE METAK OPALIO U STOPALO! Neverovatna priča šokirala Tviter: Na mestu zločina bili on i buba!
Foto: Ap

NEVEROVATNO

HTEO DA UBIJE BUBAŠVABU, ALI MU JE METAK OPALIO U STOPALO! Neverovatna priča šokirala Tviter: Na mestu zločina bili on i buba!

Ludi svet -

Jedan stariji muškarac u svojoj kući u Detroidu ugledao je bubašvabu i napravio katastrofalnu grešku. Pošto je invalid koji koristi invalidska kolica, on je uzeo cipelu i gađao je njom bubašvabu.

Cipela je možda koštala životom bubašvabu, ali je i ranila muškarca, s obzirom da su komšije uskoro začule pucanj i pozvale su policiju i hitnu pomoć. Policija je konstatovala da je muškarac pokušao da ubije bubašvabu i da je završio sa ranom od metka u stopalu u utorak ujutru u Albion ulici u Detroitu. Napunjen pištolj je ispao iz cipele prilikom pada i "opalio" je metak koji je pogodio nesrećnog muškarca čije trenutno stanje zasad nije poznato.

Na društvenoj mreži "Tviter" već su se pojavili brojni humoristični komentari na ovu temu jer mnogim ljudima nije bilo jasno ko je ranio muškarca kada su jedini prisutni "na mestu zločina" bili on i bubašvaba.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:01

Bube za ljudsku ishranu: Larve brašnara bogate aminikiselinama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track