STAN KOJI SE IZDAJE ZA EXIT POSTAO META ŠALE! Košta samo 100 EVRA, a ima samo ovu jednu MALECNU MANU: Ne prestaju da komentarišu!
Foto: Zorana Jevtić,

NEVEROVATNO

STAN KOJI SE IZDAJE ZA EXIT POSTAO META ŠALE! Košta samo 100 EVRA, a ima samo ovu jednu MALECNU MANU: Ne prestaju da komentarišu!

Zanimljivosti -

Exit je počeo sinoć, a sada već i vrapci na grani znaju koliko problem može biti naći smeštaj u Novom Sadu za vreme trajanja ovog popularnog festivala. Ljudi su svesni da na iznajmljivanju prostora, gde fanovi dobre muzike mogu da prespavaju, mogu da zarade mnogo.

Iz tog razloga posednih dana možemo da čujemo za mnoge zanimljive oglase, poput onog za terasu. Sada se pojavio još jedan koji je oduševio sve. Na Facebook stranici koja je namijenjena izdavanju stanova u Novom Sadu postavljen je ovakav natpis:

- Izdajem stan za Exit. 22 kvadratna metra u ulici Đorđa Servickog na Grbavici. 100 eura za četiri dana. Napomena: stan nema krevete. Poruke u inbox - napisano je.

"Vreća za spavanje i Bog da te vidi", napisala je jedna korisnica Tvitera. "Cena konkretna, moram primetiti, naspram onih s krevetom", našalila se druga. "O, ne... U mojoj je ulici", takođe je jedan od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Poplavjen stan u Tošinom Bunaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track