NA ZVEZDU SAJTA ZA ODRASLE NEKO POKUŠAO DA BACI UROK? Na groblju naleteli na JEZIVI PRIZOR: Predmete polili benzinom i spalili ih!
Foto: Instagram/Karely Ruiz, screenshot

NEVEROVATNO

NA ZVEZDU SAJTA ZA ODRASLE NEKO POKUŠAO DA BACI UROK? Na groblju naleteli na JEZIVI PRIZOR: Predmete polili benzinom i spalili ih!

Ludi svet -

Neko je navodno pokušao da baci čini na Kareli Ruiz, poznatu 21-godišnju meksičku instagramerku i heroinu OnlyFans-a.

Ovo prenosi portal Milenio, na osnovu snimka koji je na Jutjubu objavio Lalo Eskalante, popularni lokalni istraživač paranormalnog sa milion i po pratilaca na TikToku.

Pre neki dan, Eskalante je u pratnji još nekoliko muškaraca otišao da spali ostatke veštičarenja i pronašao neke stare fotografije Kareli Ruiz. Fotografije su bile izbodene iglama, a uz njih je pronašao vudu lutku, bubašvabu, zamućen tekst i figuru Santa Muertea (figura koja oličava smrt).

Eskalante je polio sve predmete benzinom i spalio ih da bi poništio čini, a zatim je postavio video na svoj Jutjub kanal.

Priču su do četvrtka ujutru preneli brojni meksički portali, a iz komentara se čini da je javnost dočekala sa pomešanim emocijama. I dok su jedni u komentarima ismevali Eskalantea i pisali da zaslužuje Oskara za glumu i nastup, drugi su mu se zahvaljivali što je posećivao groblja i uništavao stvari koje su za sobom ostavile rituale crne magije.

Naime, mnogi u Meksiku takve stvari shvataju veoma ozbiljno, dok se sama Ruiz, lepotica koju prati skoro sedam miliona ljudi, još nije oglasila na tu temu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

DUHOVNO SU ZAPUŠTENI ONI KOJI SLAVE NOĆ VEŠTICA! Kulturolog šokirao izjavom: PRIZIVAJU ZLO NA SEBE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track