OL INKLUZIV TURISTI I SVI DRUGI: Urnebesna podela SRBA NA MORU! Žena retko ulazi u vodu, a ako uđe, kosa je pokupljena u PUNĐU...
Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

NEVEROVATNO

OL INKLUZIV TURISTI I SVI DRUGI: Urnebesna podela SRBA NA MORU! Žena retko ulazi u vodu, a ako uđe, kosa je pokupljena u PUNĐU...

Zanimljivosti -

Devojka iz Srbije, koja se zove Lidija, podelila je objavu na društvenim mrežama, u kojoj je na smešan i satiričan način, navela podelu turista na letovanju. Ona je u grupi "Live from Greece", navela svoja opažanja o tome kako su podeljeni turisti na društvenim mrežama, a njen komentar vrlo je brzo postao viralan, kako zbog duhoivitosti, tako i zbog istinitosti i činjenice da nijednom nisu pomenuti čuveni paradajz turisti.

Crna Gora, primorje, plaža
foto: Ana Paunković

Objavu prenosimo u celosti:

Turiste možemo podeliti u nekoliko grupa.

All inclusive turisti

Ne znam kako izgledaju. Imaju svoj geto. Ne napuštaju kompleks hotela. Imaju iste narukvice, koje označavaju pripadnost hotelu. Hotel je ograđen zidom od 3 metra kroz koji je puštena struja.

Grand sunny beach resort turisti

Izlaze iz hotela na dozvoljenu udaljenost. Imaju svoj deo plaže, ležaljke-bračne krevete sa baldahinima. Mogu se videti, sa pristojne udaljenosti.

Grčka, plaža, suncobran, ležaljke, ležaljka, letovanje, more
foto: Youtube Printscreen

VIP turisti

Vidljivi. Letuju u apartmanima. Na plaži, strogo iznajmljuju ležaljke. Hrane se na plaži (3 pomfrita, 10e). Obično idu u paru (muško-žensko). Muškarac je obavezno tetoviran, non-stop na telefonu.. Žena retko ulazi u vodu. Ako uđe, kosa je obavezno pokupljena u punđu (od morske vode se dlaka tanji, šteti farbi...) Najčešće vreme provodi čisteći peškir, na ležaljci od peska.

Decembar, 30% popusta na uplatu aranžmana turisti

Najbrojnija populacija. Obično idu u porodičnim grupama. Sa sobom nose sve: ležaljke, suncobrane, priručne frižidere, gumene lopte, dušeke, peraja, maske... Muškarci uglavnom imaju stomačić, često u rukama drže konzervu piva. Žene, manje-više, mackaju decu, faktorom 50 i trude se da im u usta, stave što više hrane. Svi se kupaju. Deluju mi najbezbrižnije.

Turska, plaža, more, tursko primorje
foto: EPA/ERDEM SAHIN

Last-minute turisti

Obično imaju istu priču: radio(la) sam do 15.00. a u 21.00 seo(la) u autobus. Obično imaju samo dva peškira i pojma nemaju gde su.

Slične meni žene-turisti

"Ajd, "skrati" to pivo ili kupi u marketu, da kupimo još koji boks cigara u Makedoniji, kad se budemo vraćali. Početak svađe"

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:39

AJKULA, AJKULA! OVAKAV INTERVJU NISTE DOSAD VIDELI Novinar skočio u more da popriča sa Bobanom Rajovićem, a ONDA JE USLEDIO ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track