ALI ONDA SAM UMRO I OTIŠAO U RAJ! Dečak priznao da se SEĆA svog prethodnog života: Tvrdi da je POGINUO U POŽARU i da je bio ŽENA!
Foto: Printskrin / You Tube

NEVEROVATNO

ALI ONDA SAM UMRO I OTIŠAO U RAJ! Dečak priznao da se SEĆA svog prethodnog života: Tvrdi da je POGINUO U POŽARU i da je bio ŽENA!

Ludi svet -

Petogodišnji dečak po imenu Luk Ruehlman rekao je svojoj majci da je u prošlom životu bio žena, ali i da je poginuo u požaru, u šta ona u početku nije verovala.

Međutim, dečakovo ponašanje i razmišljanje u periodu koji je usledio, nateralo ju je da više razmisli o tome.

Erika Ruehlman
foto: Printskrin / You Tube

Erika Ruehlman kaže da je sve počelo kada je njen sinčić Luk napunio dve godine. Tada je prvi put pomenuo ženu po imenu Pam. Iznenađena, pitala je sina ko je Pam. Dečak se okrenuo i rekao joj:

- Ja. Ali onda sam umro i otišao u raj. Ja sam video Boga. Gurnuo me je na Zemlju. Bio sam ponovo dete. Onda si mi dala ime Luk.

Luk je takođe kasnije pričao o vozovima kojima je putovao u Čikagu.

Ruehlmanovi ništa nisu razumeli. Živeli su u Sinsinatiju, Ohajo, i nikada nisu odveli sina u Čikago. Štaviše, nisu poznavali nikoga po imenu Pam. Erika je odlučila da to proveri. Ubrzo je pročitala o Pam Robinson, Afroamerikanki koja je poginula u požaru u hotelu Pakstor 1993. godine u Čikagu. Luk se očigledno seća plamena i činjenice da je iskočio iz zapaljene zgrade. Nekoliko trenutaka kasnije, sreo je Boga. Erika ističe da se njen sin seća mnogih čudnih detalja iz svog prošlog života. Prema rečima njegove majke, on ih nije mogao sam izmisliti.

Ponekad kaže:

- Kada sam bio devojčica, imao sam crnu kosu. Ili:

- Kada sam bio devojčica, nosio sam takve minđuše.

Producenti paranormalnog programa "The Ghost Inside My Child" kontaktirali su porodicu Ruehlman i snimili jednu epizodu o njima. Postoji scena u kojoj producenti pokazuju Luku nekoliko desetina fotografija tridesetogodišnjih Afroamerikanki.

Dečak je bez oklevanja pokazao na Pamelu Robinson. Bilo je dovoljno da mu Erika veruje.

Žena je odlučila da kontaktira Pamelinu porodicu. Ispostavilo se da su Pamela i Luk bili izuzetno slični – po karakteru i ličnosti, naravno. Luk, kao nekada Pamela, voli muziku Stivija Vondera. Dečak takođe svira klavijaturu, što je bila jedna od Pamelinih omiljenih zabava pre nekoliko decenija. Međutim, kada su producenti programa otišli ​​u porodicu Pamele Robinson, oni nisu želeli da se pojave pred kamerama.

(Kurir.rs/Srbijadanas)

Bonus video:

00:10

Iz ludog provoda u smrt: poslednji snimak poginulih Užičana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track