UHVATILA SAM GA ZA RADNE PANTALONE I IMALI SMO S*KS! Udate mame otkrile svoje NAJPRLJAVIJE TAJNE: Osećala sam se kao TINEJDŽERKA!
Foto: Shutterstock

PRIZNALE SU

UHVATILA SAM GA ZA RADNE PANTALONE I IMALI SMO S*KS! Udate mame otkrile svoje NAJPRLJAVIJE TAJNE: Osećala sam se kao TINEJDŽERKA!

Žena -

Mame koje varaju dugi niz godina otkrile su svoje najprljavije tajne, od dugogodišnjih afera sa kolegama do odnosa sa radnicima koji im rade na kućama.

Ova tema je obrađena na australijskom roditeljskom blogu "Stay At Home Mum", gde su žene iz predgrađa koje su više puta bile neverne svojim muževima priznale neverstvo u kancelariji, salonu za masažu, pa čak i u bračnom krevetu.

Jedna žena je priznala da je imala grub seks sa muškarcem koji joj je montirao krov, a muža je lagala da su ljubavni ugrizi na njenom vratu zapravo ujedi komaraca.

seks
foto: Shutterstock

- Imala sam aferu sa čovekom koji mi je postavio krov. Moj seksualni život sa mužem je sjajan, ali zbog ove afere sam se osećala kao tinejdžerka. Pitao me je da li još nešto treba da popravi u kući, a ja sam rekla TV u spavaćoj sobi. Uhvatila sam ga za radne pantalone i imali smo neverovatan seks - rekla je jedna žena.

Druga je priznala da je nekoliko puta spavala sa strancem iz aplikacija za sastanke dok je njen muž proveo nedelju dana u kući svojih roditelja.

Muškarac, žena, Vodoinstalater
foto: Shutterstock

- Suprug i ja smo nedavno imali nedelju dana 'pauze'. Bio je kod tate da svako od nas ima vremena za sebe. Četiri od sedam noći kada ga nije bilo, imala sam seks sa nekim koga sam našala na Tinderu. Malo mi je loše sada kada se vratio, ali jednostavno mi ne poklanja pažnju koja mi je potrebna, pa se ne kajem - dodao je druga.

Mnoge su na poslu varale muževe, a jedna žena je priznala da je posle mesec dana seksualne napetosti između nje i šefa konačno spavala sa njim.

Seks
foto: Shuttertock

- Juče sam prešala granicu. Osećam se tako krivim. Moram ga izbegavati po svaku cenu. Šta ako moj muž ili njegova žena saznaju? Igrala sam se sa drugim muškarcem i onda došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Šta nije u redu sa mnom? - napisala je.

Druga žena koja je imala seksualne aktivnosti sa svojim šefom bila je iznenađena kada je njen muž za to saznao.

- Poslala sam mu sliku u seksi donjem vešu za koju je moj muž saznao, ali umesto da se naljuti ili iznervira, dao mi je kartu za jednokratnu žurku, samo ako sam mu rekla detalje - kaže ona.

Žena je imala neočekivani susret u salonu za masažu.

- Dve nedelje posle te masaže poslao mi je poruku i rekao da svratim na masažu. Jesam i spavali smo zajedno - rekla je ona, piše Dejli mejl.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track