HARI I MEGAN POVUKLI JOŠ JEDAN DRASTIČAN POTEZ: Monarhija se TRESE zbog PRLJAVOG VEŠA koji će isplivati, a oni UVREDILI KRALJA!
Foto: Guy Bell / Shutterstock Editorial / Profimedia

izgleda da im nije bitno

HARI I MEGAN POVUKLI JOŠ JEDAN DRASTIČAN POTEZ: Monarhija se TRESE zbog PRLJAVOG VEŠA koji će isplivati, a oni UVREDILI KRALJA!

Pop kultura -

Polako počinju pripreme za Božić, a u britanskoh kraljevskoj porodici, će ovaj praznik biti dosta drugačiji s obzirom da će to biti prvi od kada je preminula kraljica Elizabeta. Kralj Čarls proslaviće ga u krugu najbližih, ali bez princa Harija i Megan Markl, koji planiraju da odbiju poziv Njegovog veličanstva u Sandringem.

princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Kako prenosi britanski "The Sun", odnosi i dalje pogoršavaju zbog Harijevih novih memoara. Jedan insajder veruje da su odnosi u strašnoj krizi jer se očekuje da će se u Harijevim memoarima, za koje se očekuje da će izaći u januaru naredne godine, naći mnogo prljavog veša kraljevske porodice. On je potvrdio i da su članovi kraljevske porodice ove nedelje „potpuno iznenađeni“ naslovom knjige „Rezervni“, dok su izdavači za memoare kazali da su „surova, nepokolebljiva iskrenost“.

- Ova knjiga bi mogla značiti kraj svake veze koju Hari želi da ima sa svojom porodicom, očajnički je tužna - rekao je insajder.

Dodao je da se svi pripremaju za još jedan naporan i mahnit period zbog Saseksa.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Ove nedelje mnogi su isticali da naslov pokazuje da princu Hariju i dalje smeta njegov niži status. Jedan stručnjak je čak ocenio da je to „patetično” kopanje po kraljevskoj porodici koje pokazuje da princ „nije krenuo dalje”.

Harijevi opsežni memoari bi trebalo da se pojave u knjižarama 10. januara — dan nakon 41. rođendana Kejt Midlton i samo četiri meseca nakon smrti kraljice.

(Kurir.rs/TheSun)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track