ON JE VIŠI OD 2 METRA, A ONA IMA SAMO 145 CM! Ceo svet ih gleda ŠOKIRANO i postavlja OVO PITANJE: Odgovorom ZAPUŠILI USTA svima!
Foto: PRintscreen TikTok

niko ne može da poveruje

ON JE VIŠI OD 2 METRA, A ONA IMA SAMO 145 CM! Ceo svet ih gleda ŠOKIRANO i postavlja OVO PITANJE: Odgovorom ZAPUŠILI USTA svima!

Žena -

Deni i Beteni postali zvezde društvenih mreža zbog razlike u njihovom fizičkom izgledu. Ona je visoka samo 145 cm, a njen izabranik je nešto viši od dva metra.

Ovaj par na društvenoj mreži TikTok redovno objavljuju snimke na temu "kako je živeti sa tolikom razlikom", zbog čega su za kratko vreme postali prava internet senzacija.

Pratioce često nasmeju duhovitim snimcima, a jedan od njih prikazuje Beteni koja se saplela o Denijeve džinovske cipele. Njegove pantalone su tolike, da Beteni stane cela u samo jednu nogavicu.

- Problem je biti u braku sa nekim ko je preko dva metra, u njegovu odeću stanu dve mene - objašnjava u snimku koji broji više od 4,6 miliona pregleda.

Deni često zna da ostavlja osnovne stvari na izuzetno visokim policama, koje Beteni ne može da dohvati.

- Ovo nije problem, samo opažanje. On uvek stavlja nasumične stvari na gornju policu - rekla je ona, pokazujući i kako namešta sedište u kolima nakon što ih je njen dečko vozio.

Naravno, uobičajeno pitanje koje konstantno dobijaju glasi: "Kako izgleda vaš seks?". Deni i Beteni uglavnom izbegavaju da odgovore na ovo pitanje, ali joj jedan korisnik privukao pažnju. U jednom od snimaka, anonimni muškarac joj je napisao "Boli li?", na šta je Beteni odgovorila: "Pa, nije tajna. Ipak, to se tebe ne tiče".

Bilo kako bilo, Deni i Beteni ističu da ljubav sve pobeđuje, kao i da razlika koja je veća od pola metra, ne može da naškodi njihovom odnosu. Kako kažu, postoji puno nedostataka, ali nijedna nije nepremostiva ili jača od njihove ljubavi.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track