ZBOG POKOJNOG DEČKA JE DRŽALI NA AERODROMU KAO ZLOČINCA: Obezbeđenje našlo nešto ČUDNO i svi su se zgrozili kada su videli šta je
Foto: Printscreen/Instagram

uh

ZBOG POKOJNOG DEČKA JE DRŽALI NA AERODROMU KAO ZLOČINCA: Obezbeđenje našlo nešto ČUDNO i svi su se zgrozili kada su videli šta je

Ludi svet -

Australijska studentkinja prava uhvaćena je kako prolazi kroz aerodromsko obezbeđenje sa pepelom svog mrtvog dečka skrivenim u seks igrački koja se može nositi i koju je ona nosila tada, rekla je ona u viralnom TikTok video snimku.

Sara Baton (23) se spremala da se ukrca na let u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dok je nosila poseban čep na "omiljenom mestu" svog pokojnog ljubavnika kada su zaposleni na aerodromu uključili alarm.

Sara Baton, butt plug, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

"Odveli su mene i mog prijatelja u stranu bez mnogo objašnjenja", rekla je ona i dodala da je bila primorana da pozove svog oca da dobije pomoć od australijske ambasade. Baton, čiji je snimak Tiktoka do četvrtka imao preko 5 miliona pregleda, rekla je da joj je njen pokojni dečko dao seks igračku tzv. butt plug kao poklon pre nego što je umro.

"To je u početku bila šala jer je tamo proveo toliko vremena i to mu je bilo omiljeno mesto", rekla je ona. "Iskreno, to je najsmešnija stvar koju je ikada uradio, ceo život ću se smejati tome, što je zaista bolje od plača."

Sara Baton, butt plug, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Dodala je: „Takođe mi se sviđa što ga mogu povesti sa sobom na mesta na koja smo samo sanjali da idemo. Ali službenici za bezbednost aerodroma, koji su možda pretpostavili da je uređaj oružje, nisu se smejali.

"Objasnila sam o čemu se radi, ali je jedna radnica sa bubicom i muškarci zaposeni tamo dovelo je do razgovora koji je išao čas našred, čas nazad, a muškima se nisu dopale vulgarnosti kojima sam se služila da bih objasnila o čemu se radi.", rekla je.

"Sat vremena kasnije došla je neka velika zverka i naterao nas da potpišemo super dugačak strani dokument i rekao da ćemo otići u zatvor ako samo izađemo ispred vrata aerodroma. Bio je to dug dan", rekla je.

"Moral priče je da nisam znala šta sam imala u torbi i reči koje sam koristla i njihove vrednosti i nisam shvatala da bi objašnjenje igračke potreslo osobu koja je pitala o tome.

"Namera je u početku bila šala jer je tamo proveo toliko vremena i to mu je bilo omiljeno mesto."

Sara Baton, butt plug, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Sara je od tada putovala na "mesta o kojima su [ona i njen pokojni dečko] sanjali da idu", kao što je Veliki koralni greben, a u decembru će videti britanski rok bend "Bring Me The Horizon".

Njeni pratioci bili su zatečeni TikTok video snimkom, u najmanju ruku, uz jedan komentar: "Moram da izvršim neke izmene u svom testamentu." Drugi je dodao: "Čiji god pepeo nosiš, to radiš na veličanstven način.", piše Metro UK.

Treći korisnik je rekao: "I posle kažu da je romansa mrtva."

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track