ZVEZDA ONLYFANSA SE ZGADILA SVIMA! Muškarci se RAZBEŽALI zbog OVOG ŠOK PRIZNANJA: Pukla bruka na Tviteru kad je to otkrila!
Foto: screenshot

progovorila o ličnoj higijeni

ZVEZDA ONLYFANSA SE ZGADILA SVIMA! Muškarci se RAZBEŽALI zbog OVOG ŠOK PRIZNANJA: Pukla bruka na Tviteru kad je to otkrila!

Ludi svet -

Atraktivna crnka, Aela, nekada je bila glavna zvezda OnlyFans platforme i zarađivala je hiljade dolara za mesec dana, a onda se oglasila na Tviteru i zgrozila svoje fanove.

Otkrila je da se tokom 2022. godine tuširala samo 37 puta. Ako je suditi po ostalim informacijama koje je navela, čak je i intimne odnose imala više puta nego što je obavila ličnu higijenu. Objasnila je da je beležila apsolutno sve što je radila, a 130.000 ljudi ostalo je u čudu kada je pokazala detalje svog dnevnika.

Aela
foto: Printscreen

- Izašla sam 222 puta. Imala sam veliku nuždu 194 puta. Družila se 165 puta. Radila 137 puta. Pila alkohol 118 puta. Plesala 64 puta. Vodila ljubav 63 puta. Plakala 59 puta. Pisala 51 put. Igrala se 44 puta. Odlično jela 42 puta. Istuširala se 37 puta - navela je Aela.

Nakon mnogobrojnih komentara, objasnila je zašto je toliko malo puta obavila ličnu higijenu.

- Nisam pogrešila pri vođenju dnevnika, zaista sam se istuširala samo 37 puta. Pokušavam da ne poremetim previše svoj prirodni mikrobiom kože. Ako se tuširam često, čini se kao da još više smrdim - objasnila je Aela i istakla da koristi dezodorans kako bi mirisala ispod pazuha.

Napomenula je i da nema medicinski utvrđen poremećaj žlezda ili problem sa kožom, već da je dijagnozu postavila sama sebi.

Aela
foto: Printscreen

- To sam prvi put primetila kada sam se vratila sa kampovanja. Nakon što sam se vratila kući i istuširala kupkom, sledeći dan sam smrdela još gore. Zato sam donela zaključak da je došlo do problema sa ravnotežom mikrobioma - rekla je.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:03

TUŠIRANJE HLADNOM VODOM, SAMO 2 MINUTA! Opšta panika u Nemačkoj zbog predstojećih mera štednje CENE IDU U NEBESA, NAROD PREPLAŠEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja