ČARLS I KAMILA SU NATERALI KEJT DA PROMENI IME?! Princ Hari izneo strašne optužbe: Zbog jednog SLOVA tražili su TO od nje!
Foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

svi su u šoku

ČARLS I KAMILA SU NATERALI KEJT DA PROMENI IME?! Princ Hari izneo strašne optužbe: Zbog jednog SLOVA tražili su TO od nje!

Pop kultura -

Princ Hari (38) je otkrio da je princeza od Velsa Kejt Midlton (41) morala da promeni ime kada se udala za princa Vilijama (40). To je bila želja Čarlsa (74) i Kamile (75), navodi se u memoarima vojvode od Saseksa, koji su u poslednje vreme glavna tema svetskom medija.

Kejt Midlton
foto: Paul Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Pravo ime Vilijamove supruge je Ketrin, ali su je svi znali kao Kejt, pa su je svekr i svekrva pritiskali da promeni početno slovo imena iz C u K. Razlog je, ističe Hari, da je previše imena u porodici počinjalo na slovo C (Čarls, Kamila, Katarina).

princ Hari, kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Da je ostavila ime Ketrin, bilo bi veoma zbunjujuće kada bi se koristili kodovi ili lični monogrami članova kraljevske porodice, s obzirom da imena tri člana počinju na slovo 'C'.

(Kurir.rs/24sata)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track