NATAŠA JE SPAVALA SA TROJICOM U ISTO VREME I OSTALA TRUDNA! Upala u veliki problem: Nisam imala pojma ko je od njih otac!
Foto: Shutterstock

nije joj bilo lako

NATAŠA JE SPAVALA SA TROJICOM U ISTO VREME I OSTALA TRUDNA! Upala u veliki problem: Nisam imala pojma ko je od njih otac!

Ludi svet -

Ispovest Nataše Mekmanus, koju je podelila na portalu Quora.com, šokirala je javnost, a svojim iskustvom ova devokla je pokazala da je bila veoma nepromišljena, zbog čega je naučila veliku lekciju.

Kako je bila privlačna i poželjna, upustila se u avanturu koja je za mnoge neprihvatljiva. U periodu od dva meseca imala je intimne odnose sa tri muškarca istovremeno.

seks
foto: Shutterstock

U svojoj ispovesti je rekla:

- Nije mi smetalo da spavam sa svom trojicom u isto vreme, ne bukvalno kao u grupnom seksu. Niko od njih nije znao da imam još dvoje, pa sam uživala. Ne znam zašto, ali palilo me je da imam nekoliko muškaraca odjednom. Imala sam samo 18 godina. Ne znam ni kako nisu razumeli šta radim. Ipak, u jednom trenutku sam zatrudnela, a nisam imala pojma kome je od njih otac. Pokušavala sam da ih zadržim govoreći svakom od njih posebno da je on otac deteta. Prvi je pobegao brzinom svetlosti, dok me je drugi napao što sam ga lagala da pijem tablete. Pošto u to vreme nisam radila, nisam mogla sama da odgajam dete.

Ona je dodala da je najviše nade polagala u trećeg momka koji je bio iz dobrostojeće porodice i koji joj je uvek govorio da bi voleo da ispuni svoju ulogu oca.

Seks
foto: Shuttertock

- Kada sam mu rekla da sam trudna, prvo me je pitao da li je on jedini koji je spavao sa mnom u to vreme. Pravila sam se da sam ljuta što me pita i pocrvenela sam iznutra, a onda mi je rekao da nikada se u životu nije doživeo orgazam u vagini jedne devojke, pa je odbio da se poveže sa pričom - rekla je Nataša. Zatim je dodala kako je ostala sama:

- Tako da sam ostala sama. Dotakla sam dno. Svi moji prijatelji koji su me obožavali jer sam 'cool' devojka odjednom su nestali. Morala sam da abortim jer nisam mogla da odgajam dete bez novca, posla i stana, a roditelji nisu hteli da mi pomognu jer su znali kakav sam život vodila. Danas se kajem zbog odluke, ali bila sam premlada. Uglavnom mi je pomoglo to što sam dotakla dno i što sam se podigla iz stvarnog životnog problema i upoznala sav pravi bol. Recimo da sam za nekoliko dana sazrela za ceo život - zaključila je Nataša, koja vremenom promenila svoj životni stil i danas radi u maloj firmi u Edinburgu i srećno je udata.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track