IMA IH 4 U LJUBAVNOJ VEZI I POJMA NEMAJU KO JE OTAC KOG DETETA: Uživaju, a svake noći menjaju krevete i partnere, CAKA je u ovom!
Foto: Instagram/polyfamory

neobično

IMA IH 4 U LJUBAVNOJ VEZI I POJMA NEMAJU KO JE OTAC KOG DETETA: Uživaju, a svake noći menjaju krevete i partnere, CAKA je u ovom!

Ludi svet -

Zovu se "poliamornom četvorkom" i priznaju da zapravo nemaju pojma ko je tačno otac dvoje najmlađe dece u njihovoj neobičnoj porodici.

Time se, kažu, ne zamaraju previše niti planiraju da naprave test očinstva u skorije vreme kako bi to saznali. Srećni su svi zajedno i to im je sad najvažnije.

Žive u američkom gradu Libanonu i svake noći se menjaju po krevetima. Radi se o dve žene i dva muškarca. One su ostale trudne u razmaku od nekoliko meseci. Decu smatraju zajedničkom i podjednako vode brigu o njima.

Alisija Rodžers, Tajler Rodžers, Šon Hartles, Teja Hartles
foto: Instagram/polyfamory

Osim dvoje najmlađe dece, u porodici živi još dvoje starije u dobu od sedam i osam godina. Njihovi roditelji su Alisija i Tajler Rodžers koji su decu dobili pre nego su stupili u poliamornu zajednicu s prijateljima Šonom i Tejom Hartles.

- Želeli smo da napravimo sve što je moguće kako bismo bili sigurni da se svi osećaju kao ravnopravni roditelji. U ovom trenutku genetika ne bi ništa promenila - rekla je Teja.

Dogovorili su se da će podržati decu ako odluče jednog dana da saznaju ko im je od njih dvojice biološki otac.

Zajedno su uselili u dom 2020. godine, a godinu dana kasnije Teja i Alisija su rodile, u razmaku od sedam meseci.

Obe su dobile dečake i smatraju se majkama obojici.

Detalje privatnog života dele na društvenim mrežama. Kažu da su "kao svaka druga monogamna porodica samo što ih je četvoro u ljubavnoj vezi".

Spavaju svi zajedno i jedan na jedan, ali komunikacija je ključna. Ako jedan par želi malo vremena nasamo, objaviće to u grupnom četu. U jednom videu su prikazali kako se bude jedno pored drugog u svakoj kombinaciji.

Uprkos tome što naizmenično imaju odnose, žene nemaju interesa za intimnost jedna sa drugom, kao ni muškarci.

- Naša veza je nastala prirodno, ali iziskivala je puno rada. Da si mi pre četiri godine rekao da ćemo biti u poliamornoj vezi s četvoro dece, nasmejala bih ti se u lice. Nisam ni slutila da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada dogodila. Hvala Bogu na tome. Volim te zauvek - rekla je Teja svom suprugu Šonu u jednom od videa.

@polyfamory Don’t let the fear of others reactions stop you from communicating your needs. #polyamory #communication #growth #familymeetings #jasonmasimusic ♬ New Sky - Jason Masi

Dodala je kako su u ovoj zajednici postali bolji u komunikaciji i manje su ljubomorni nego pre, prenosi Daily Mail.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:32

ŽENA SA STARE PLANINE PRAVI DŽEMOVE OD VOĆA KOD SMO SVI ZABORAVILI! Bogato je vitaminom C, a ovo je tajna njenog namaza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track